Nepredávajme svoje pozemky okolo vody podvodníkom

Ahojte Občania dediny Moravský Svätý Ján a dediny Sekule! Ako ste počuli že v našich dedinách dochádzame o našu vodu Štrkovisko Lúčky (šutrovna) kde máte svoje pozemky a kde voda patrí rybárom kde niektorý ľudia vyrástli alebo kde sa aj podaktorí ľudia  narodili. Občania pomôžte nám zastaviť skupovanie pozemkov okolo našej vody. Chcete prísť o peknú vodu ? Dúfam že nie a budete držať s nami a voda ostane nám rybárom a našim občanom našich dedin. Ľudia nenechajme si ukradnúť našu vodu!! Žiadame vás aby ste nám pomohli a podpísali petíciu o záchranu reviru,vody a našich pozemkov na dedine. Ďakujem za pochopenie a držme spolu 🇸🇰🇸🇰

Rybári dedín    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Rybári dedín na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.