List Vladimírovi Vladimírovičovi Putinovi

Vážený Vladimír Vladimírovič,

posielame Vám po Nočných vlkoch pozdrav zo Slovenska z bratislavského Slavína, kde sme sa práve zúčastnili spolu s Nočnými vlkmi kladenia vencov pri príležitosti 71. výročia oslobodenia Slovenska od fašizmu. Chceme Vás ubezpečiť že my slušní ľudia na Slovensku nikdy nezabudneme vďaka komu žijeme, kto za nás položil svoje životy a nedovolíme nikomu pretáčať pravdu. Máme radi ruský národ, máme radi vás a nesúhlasíme s našimi politikmi, nesúhlasíme s ich krokmi, sankciami ani základňami.

My slušní ľudia pri agresii NATO, akú dnes táto organizácia predvádza, nikdy proti ruskému národu nezdvihneme zbraň. Vieme, že v prípade nutnosti, sa budete musieť brániť, je to vaša povinnosť aby ruský národ prežil, pretože ako jedinný si zachoval pravú vieru v boha, morálne hodnoty, svoju kultúru aj históriu.

Držíme vám veľmi palce a prajeme veľa zdravia a úspechov do ďalšej namáhavej práce.

Ďakujeme že ste a že robíte čo môžete, aby ste ochránil svetový mier.

S pozdravom slušní ľudia zo Slovenska.

Уважаемый Владимир Владимирович,

мы посылаем вам посредством ночных волков приветствие из Словакии из Братиславсково Славина, где мы поучаствовали с Ночными волками наряду возложения венков по случаю 71-летия освобождения Словакии от фашизма. Мы хотим заверить вас, что приличные люди в Словакии никогда не забудем благодаря ково мы живём , кто за нас пожертвовал свою жизнь и не позволим никому прокручивать правду. Мы любим русский народ, мы любим вас и мы не согласны с нашими политиками, мы не согласны с их действиями, санкциами или базами.

Мы приличные люди против русскому народу не поднимем оружие. Мы знаем, что в случае необходимости, вам придется защищать это ваша обязанность, чтобы русский народ выжил, потому что как единий хранит истинную веру в Бога, моральные ценности, свою культуру и историу.

Мы держим вам очень пальцы и желаем действительно вам крепкого здоровья и успехов в следующей напряженной работе. Спасибо за то, что вы здесь и что вы делаете, чтовы защитить мир во всем мире.

С приветом приличные люди Словакии.