Petícia za milosť pre neprimerane tvrdo potrestaného umelca .

Quoted post

Kominar Abraham

#617 Re:

2012-12-11 15:54

#613: Ajika -

Ajika: "Tu,ktori ho odsudzuju,posudzuju uvedomte si,ze nikto nie je bez viny.Neviete co kazdeho vas caka."

 

Velmi mi pripominas Luciu Bilu, ked obhajovala zubami-nechtami Jara Slavika, ze "hod kamenem, kto ses bez viny". A Bila to etse viac dojebabrala, ked tvrdila, ze "každej z nás má  předse nejakej škraloup".  Mat skraloup - gaypornoherec, to je predsa len ina sila. To nema KAZDEJ Z NAS.

Takze ano Ajika, mas pravdu v tom, ze nikto z nas nie je bez viny, ale je rozdiel pohybovať sa MIMO ZAKON a mat vinu v medziach zakona.

Aj v tom mas pravdu, ze nik z nas nevie, co nas caka. Drviva vacsina ludi vsak vie, ze sa tvrdych drog nedotkne a da sa tomu v pohode vyhnut tak, ze ich jednoducho NEBUDEM UZIVAT.  To by clovek musel CHCIET DOBROVOLNE, tak ako Cinkota.

A to je ten velky rozdiel medzi tym co nas caka nedobrovolne (co nechceme, napr. uraz) a to, co  CHCEME DOBROVOLNE, napr. uzivat tvrde drogy.

Replies

Ajika

#620 Re: Re:

2012-12-11 20:03:29

#617: Kominar Abraham - Re:

Kominar Abraham neobhajujem Dusana,len som napisala svoj nazor.On sam vie preco zasiel az tak daleko z drogami.Vies,niekto bere tabletky,niekto alkohol a su rozne navykove latky.Kazda zabija.Ak ponukal druhym sam si zodpovie.Ak si nicil len svoj zivot bola to jeho volba.Vzdy zalezi na kazdom,ked uteka od reality.Nielen ten ktory ponuka aj ten kto kupuje je vinny,pretoze ak mu nepreda on tak iny.Tu ide skor preco zacal brat.Co ho dohnalo.Jaro Slavik nikomu neublizoval a to ze ma ine chute nie je trestne.