Petícia za milosť pre neprimerane tvrdo potrestaného umelca .

Quoted post

nemam prezyvku

#516 Bez predmetu

2012-12-08 07:15

celkom zaujimava peticia, 11 400 podpisov z 8 400 IP adries...xiiiii
je zaujimave, ze v dobe celosvetovej hospodarskej recesie, ked aj slovensku su problemy s naplnenim statneho rozpoctu este nikto neprisiel s takym spasonosnym napadom ako ja.
zrusit trestnost pozivania drog. nebolo by tolko veznov, stat by nesporne usetril. ba co viac, drogy vsetkych druhov a mechanizmov ucinku by boli volne dostupne v lekarnach, povedzme za 30 centov za davku. zamedzilo by sa nekotrolovanej domackej vyrobe. automaticky by to viedlo k zaniku domacej vyroby dealerstva drog. obrovske cierne zisky z drog by nahradili aj ked niekolkokrat mensie, ale zdanene prijmy farmaceutickych firiem.
nasledkom toho by sa mohlo upustit od velmi nakladnych vojen proti drogovym zlocincom, co je jasna uspora financii z rozpoctu. policajti by sa mohli venovat objasnovaniu inych zlocinov. keby boli drogy take lacne a dostupne, neboli by konzumenti donuteni k vykradaniu bytov, aut a vrazdam koli ziskaniu financnych prostriedkov na nakup OPL. urobili by sa prislusne zmeny v pravnych normach v tom zmysle, ze by nemal nikto pravo konzumentov drog nasilne nutit na liecenie drogovej zavislosti. jasne uspory v oblasti zdravotnictva. nasledkom toho, co som popisal vyssie a na zaklade faktu, o ktorom som sa niekolkokrat docital v prispevkoch napisanych skorej, ze clovek si moze so svojim telom robit co chce, ved tym neblizi nikomu druhemu, iba sebe, by konzumenti pomalicky ale isto zacali kapat ako potkani. Zdochnutim posledneho narkomana by vlastne zanikol problem drog. Zanikla by tiez potreba spisovania takychto peticii a podnecovania flames ako sa to deje tu. som ja ale genius, co? xi, xiiii .... :-)

Replies

Ezekiel

#519 Re: Bez predmetu

2012-12-08 08:34:00

#516: nemam prezyvku - Bez predmetu

ten tvoj návrh má však jeden háčik. Ak poznáš celé pozadie drogového biznysu, potom aj vieš kto ho riadi, kto sedí na vrchole pyramídy, a že zisk s predaja ide na utajované-nelegálne aktivity CIA, MI5 a korupciu. Legalizáciou tvrdých drog, ako navrhuješ, by sa znížila ich cena a oni by prišli o miliardy. A to nedovolia. Boj proti drogám ako ho vnímajú prostí občania (stádo) je v skutočnosti len boj za udržanie jej ceny na trhu tj. likvidácia konkurencie. Naozaj si myslíš, že to dopustia?

Pre prípad, že by si predsa len nevedel o čom píšem daj do vyhladaváča: CIA distribuje drogy v USA reportáž na ČESKOSLOVENSKÉ TELEVIZI

 


Hosť

#556 Re: Bez predmetu

2012-12-08 17:05:10

#516: nemam prezyvku - Bez predmetu

Mas to vcelku zaujimavo prespekuluvane. A vyzera to tak, ze by to fungovalo.