Petícia za zrušenie prevádzky Šínweg, Pekná cesta 3531, BA Rača

Quoted post

Peter

#24 Re: ŠÍNWEG JE NAOKO KRÁSNY.....ALE POD POVRCHOM HNIJE..MAJITEĽ SPAMATAJ SA!!!!

2016-08-03 13:10

#21: - ŠÍNWEG JE NAOKO KRÁSNY.....ALE POD POVRCHOM HNIJE..MAJITEĽ SPAMATAJ SA!!!! 

Pod povrchom hnije akurát tak vaša úbohosť a malosť. Klasický príklad slovenskej nátury. Keď sa nedarí mne, tak aspoň ublížim inému tým že podpíšem petíciu za zrušenie je podnikania. Čím tak strašne ubližuje tento mladý podnikateľ ? Tým že dáva prácu niekoľkým ľuďom ? Tým že nežije z vašich daní ? Tým že svoju peknú záhradu sprístupnil turistom a mladým rodinam s deťmi ? Náhodou ho poznám a viem, že sa snažil byť voči susedom ústretový. Chodte si tam sadnuť a posúdte mieru hluku. Pár metrov od zárady ani nebudete vediet, že tam je podnik. Preboha kto tam trpííí a čím. Trpieť môžu akurát mizantropovia ktorí neznášajú ľudí. Každý podnik v bratislave má vo svojom okolí desiatky bytov. To všetci trpia ? 

Replies


Hosť

#26 Re: Re: ŠÍNWEG JE NAOKO KRÁSNY.....ALE POD POVRCHOM HNIJE..MAJITEĽ SPAMATAJ SA!!!!

2016-08-03 16:19:41

#24: Peter - Re: ŠÍNWEG JE NAOKO KRÁSNY.....ALE POD POVRCHOM HNIJE..MAJITEĽ SPAMATAJ SA!!!! 

 Neviem ci vsetci trpia,ale malokto je z pritomnosti podniku blizko jeho domu/bytu nadseny. Ale stava sa,nezijeme na samote. Nikto mu ten podnik nezavidi,len jeho aktivity zacinaju naberat na intenzite. Ja som si tam skusil sadnut - minuly piatok tam bola svatba a revala hudba,nadhera. V istu stredu tiez  - ziva hudba. Nie je to samozrejme tak kazdy den,ale organizovat tam narodeniny,detske oslavy a svatby so susedmi naokolo - to je moc

Ja zas nahodou poznam jeho suseda a viem,ze prevadzkar Šinwegu voci susedom okolo ustretovy nie je. Ako by sa vam pacilo,keby Vam sused (jeho mama) povedal,ze tento v piatok bude svatba,150 ludi,a tak radsej nebudte doma????? toto ale bezny navstevnik v krasnej zahrade nevidi.

Daniel Makovicky