Petícia za zrušenie prevádzky Šínweg, Pekná cesta 3531, BA Rača

Quoted post

Linda

#17 Šínweg je super!

2016-08-01 17:33

Ľudia, uvedomujete si, čo tu píšete? Vy sa tu sťažujete, aký je Šínweg, ale to, že máte postavené rodinné domy v záhradkárskej oblasti a lese Vám zjavne vôbec nevadí. Zaujímavé. Keby ste chodili na záhradu - záhradu, tiež tam strávite 2-3 hodiny a idete domov. Ale keď tam bývate, chápem, že Vám vadí aj to, ze prejde okolo auto. Je mi z Vás smutno, pretože Šínweg je výborne miesto na oddych, je tam perfektná atmosféra, vynikajúce jedlo a každý si tam nájde "to svoje". Ten trápny transparent a hluk z okolitych záhrad, ktorý sme si užili v nedeľu vypovedá o charaktere majiteľov záhrad a "záhrad" (rodinných domov). Takže Vám "gratulujem", ak by sa Vám nejakým neuveriteľným zázrakom podarilo zatvoriť jedno z najlepších miest v meste. Určite Vám budú vďační aj rodičia, ktorí môžu vypustiť deti do bétonovej džungle namiesto do prírody a zelene. Vďaka, ste fakt "super".

Replies


Anonymous

#19 Re: Šínweg je super!

2016-08-01 19:47:03

#17: Linda - Šínweg je super! 

 Dobry vecer Linda,

vo svojich odpovediach nikoho neosopujeme, tak prosim nerobte ani Vy tak.

Odpoved na Vas podnet sme poskytli uz v odpovediach prevadzkarovi.

Viem, ze Vas nazor nezmenime, ale neznamena to, aby sme boli k sebe zli alebo hrubi.

Dakujem.

Maatúš

#33 Re: Šínweg je super!

2016-08-19 18:01:36

#17: Linda - Šínweg je super! 

 Linda si kompentná určovať koľko hodín môžu záhradkári straviť na záhrade 2-3 hodiny a nemôžu prespať na chate lebo ste tu Vy, ktorá si vyjde do prírody a ruší druhých na pozemkoch. 

Keby ste každý deň mali vedľa bytu krčmu a na balkóne s krásnym výhladom by popíjali hostia aj v noci dopriali by ste im to?  Lokalita je na individuálnu rekreáciu  i byt je na individuálne bývanie.  Nemáte tam čo hladať.