Petícia za zrušenie prevádzky Šínweg, Pekná cesta 3531, BA Rača

Quoted post


Hosť

#15 Re: Re:

2016-08-01 14:31

#11: - Re:  

 NÁZOR PREVÁDZKOVATEĹA ŠÍNWEGU

Nie je pravda, ze nase stanovisko je "mame vas v pazi". Vzdy som pocuval a prisposoboval sa. Dokonca si nas aj navstevoval. Ked sa ti podarilo skolaudovat svoj "zahradny dom" a viac si uz nepotreboval dobre vztahy so mnou, tvoje poziadavky zacali byt nesplnitelne a debata s tebou k nicomu neviedla. Preto som zaujal stanovisko, aby o nasom spore rozhodli prislusne organy. Rovnaky pristup zaujala aj mama, po ktorej si hucal a trieskal pri tom po stole. 

To, ze povies, ze rusime nocny klud este neznamena, ze ho rusime. O tom rozhoduju policajti, ktorych na mna kazdy den 22:01 volas. Ani v jednom pripade policajti nekonstatovali porusenie a ja som nedostal ziadnu pokutu. To je myslim jasny dokaz.

Vsetky tvoje aktivity proti mojej prevadzke su pre mna pochopitelne, nehnevam sa a ani nechystam ziadne odvety. Robit niekomu umyselne zle je vycerpavajuce, casovo narocne a kazi to karmu. 

Vsetko co robim, robim v najlepsom vedomi a svedomi. Mozem ti len odporucit konat rovnako. A ak mas pocit, ze je tvoje pravo porusovane, obrat sa na prislusne organy. 

Replies


Anonymous

#18 Re: Re: Re:

2016-08-01 19:43:41

#15: - Re: Re:  

Matúš, ver mi, ze my nie sme zmyslov zbaveni a nikdy sme nikomu nechceli zle. Chodievali sme aj obcas k vam na pivko, aj sme prehodili zopar viet a musim povedat, ze sme ti velmi drzali palce. Byvame tu uz druhy rok a prvy rok sme sa tesili z toho, ako Ti to ide. Diskusia s Tebou nema nic spolocne s nasou kolaudaciou. Nas dom sme kupovali ako skolaudovany, môzes si to pozriet na katastri. Je pravda, ze sme si chceli od Tvojho otca odkupit uzulinky pas pozemku, ktory tam vznikol zapisom v  r. 2012 (myslim), ale samotny dom stoji dlhsie ako Tvoj turisticky bufet. Rovnako tak sme si vychadzali aj s Tvojou rodinou, nemame nic proti Vam, ver mi.

Problemy nastali az minuly rok v lete, ked si organizoval zurky dlho do noci / rana a zavolali sme si Ta na debatu, kde sme sa mierumilovne dohodli, ze sa budes snazit to napravit. Nikdy sme na Teba ani na nikoho z vas nekricali a urcite to nebudeme ani robit. Boli sme vsak vo velkom pomykove, ked v den, kde sme spolu hovorili, podobnu zurku si urobil znova v ten vecer. My nie sme ani hyeny, ani bestie, da sa s nami dohodnut, ked vieme, ze mas nejaku akciu, tak by si oznamil, ale ked mas tych akcii viac nez vela, tak sme z toho aj my unaveni.

Pri debate s Tvojou maminou som bola hore v izbe a ani môj manzel, ani Tvoja mama po sebe nekricali ani nebuchali po stole. Obaja su dost inteligenti a slusni, aby tak nerobili.

Ked spominas tych policajtov, tam to väzi v niecom inom ako v tom, ze by si nerusil nocny klud. Sam dobre vies, ze organizovat svadby - to nie je asi do 22ej, ale to si tu nedokazeme.

Co sa tyka dobrych vztahov so susedmi, tie budeme potrebovat vzdy, nesuvisi to s nicim, co by sme potrebovali alebo nepotrebovali a fakt by som sa velmi tesila, keby sme si nasli spolocnu cestu.

Na margo tych zahradnych domov môzem povedat len tolko, ze my sme si ho kupili hotovy a zadlzili sme sa na cely zivot. Je preto pochopitelne, ze tam chceme aj byvat. Nikoho sme ani nepodplatili, ani neokradli. Sam vies, ze chodim kazdy den peso k zastavke elektricky a naspat, nie sme ziadni magnati a ani nimi nechceme byt. Prosim chap ale aj Ty nas, ze niekedy mame toho uz nad hlavu dost. Ci tu byvame alebo uzivame pozemok ako zahradku, kazdy ma pravo na pokoj a napokon, kde inde ako v zone urcenej na individualnu rekreaciu.

 

Dakujem za Tvoj cas.

Marienka