Petícia za zrušenie prevádzky Šínweg, Pekná cesta 3531, BA Rača


Hosť

/ #15 Re: Re:

2016-08-01 14:31

#11: - Re:  

 NÁZOR PREVÁDZKOVATEĹA ŠÍNWEGU

Nie je pravda, ze nase stanovisko je "mame vas v pazi". Vzdy som pocuval a prisposoboval sa. Dokonca si nas aj navstevoval. Ked sa ti podarilo skolaudovat svoj "zahradny dom" a viac si uz nepotreboval dobre vztahy so mnou, tvoje poziadavky zacali byt nesplnitelne a debata s tebou k nicomu neviedla. Preto som zaujal stanovisko, aby o nasom spore rozhodli prislusne organy. Rovnaky pristup zaujala aj mama, po ktorej si hucal a trieskal pri tom po stole. 

To, ze povies, ze rusime nocny klud este neznamena, ze ho rusime. O tom rozhoduju policajti, ktorych na mna kazdy den 22:01 volas. Ani v jednom pripade policajti nekonstatovali porusenie a ja som nedostal ziadnu pokutu. To je myslim jasny dokaz.

Vsetky tvoje aktivity proti mojej prevadzke su pre mna pochopitelne, nehnevam sa a ani nechystam ziadne odvety. Robit niekomu umyselne zle je vycerpavajuce, casovo narocne a kazi to karmu. 

Vsetko co robim, robim v najlepsom vedomi a svedomi. Mozem ti len odporucit konat rovnako. A ak mas pocit, ze je tvoje pravo porusovane, obrat sa na prislusne organy.