Regulacia polovnictva

Quoted post


Hosť

#46

2016-06-23 13:19

Petíciu som podpísala z dôvodu väčšej ochrany divožijúcich zvierat, ktoré sú vystavené svojvôli bezcitných gaunerov a vo väčšine prípadov aj ožranov, ktorí sú držiteľmi poľovníckeho lístka a ktorí častokrát sedia aj v parlamente!!! Na Slovensku to nie je o ochrane a regulácii, ale o bezbrehej genocíde, aby si naplnili mraziaky mäsom starostovia, veterinári, poslanci, sudcovia a pod. "svoloč". Keby nevyhubili vlka a rysa, nemuseli by sa hrať na regulátorov zveri. Ešte im prekáža medveď, tak som zvedavá, kedy dosiahnu koniec zákazu jeho odstrelu!

Replies


Hosť

#47 Re:

2016-06-23 14:10:59

#46: -  

 Možem sa spytať kedy bol na Slovensku vyhubeny vlk a rys? Nemam o tom informaciu tak by som sa rad vzdelal v tejto oblasti ? ďakujem za odpoved

hosť

#48 Re:

2016-06-23 18:30:51

#46: -  

  Slovensko  je  jedna  z malá  krajín, ktorá ma ešte stále  pôvodne populácie vlka a rysa .Tieto nám  závidia  v celej  Európe. Viem, že mnoho z vás to sem píše v návale emócii najčastejšie v hneve. Existuje však jedna stará múdrosť „Hnev je zlý radca „ človek  v ňom hovorí  a píše nepravdu tak sa ním neriaďte. Lebo tvrdenie o vyhubení  vlka dravého či rysa ostrovida sa nezakladá na pravde.