Antipetícia- neberte nám Iron Maiden

Quoted post

vyberte si dobro a krásu

#17 Re: Re:

2016-06-15 16:36

#13: Mŕtvy v Yossarianovom stane - Re:  

Veriť v diabla je nezmysel. OK, ale Iron Maiden v neho verí. Ak nemôžete čítať moje príspevky, oveľa viac by vám malo byť proti srsti počúvať skupinu Iron Maiden. Oni sú skutoční, z mäsa a kostí a hádam majú aj nejakú inteligenciu a v 21. storočí vyznávajú diabla. Aký dôkaz ešte potrebujete?

Minulý rok americkí satanisti odhalili v Detroite 3-metrovú bronzovú sochu diabla za 100 tis. dolárov. Socha má hlavu capa, telo človeka a krídla. Na hlave má satanistický znak pentagramu. Takéto vyobrazenie diabla sa nazýva bafomet. Nie je problém vyhľadať si na internete koncert Iron Maiden, kde má presne takéhoto diabla na pódiu, spolu s číslami 666. Netreba ani hľadať koncert, stačí si zadať do googlu Iron Maiden a bafomet a máte to. Iron Maiden uctievajú diabla aj v 21. storočí. Ak sa pohoršujete na mne, čo to len konštatujem podľa pravdy, viac by ste sa mali pohoršovať na svojich hudobných idoloch, lebo oni naozaj veria diabla, pre nich je diabol skutočný a celá ich hudba je na jeho oslavu.

Prečítajte si Apokalypsu z biblie. Zobrazuje konečný boj medzi Bohom a diablom. Satanisti čerpajú inšpiráciu z tejto knihy a používajú symboly i slová, ktoré označujú diabla. Okrem známeho šestkového trojčísla je to aj slovo šelma, beštia = beast. Iron Maiden používajú tieto slová aj terminológiu. Čo si myslíte, koho zobrazuje spevák Bruce Dickinson, keď si na koncertoch oblieka masku bafometa? Iron Maiden Apokalypsu určite poznajú, už v r. 1982 nazvali svoj album názvom The number of the beast - číslo šelmy (čiže diabla). Urobili to úmyselne, naschvál, vedome, chceli to tak. Pre vás sú tie ich smrtonosné názvy a vizáže albumov, plagátov, tričiek a pod. švandou, ale oni to myslia naozaj vážne. Oni diabla obdivujú, inak by si ho nezobrazovali na svojich nosičoch a albumoch - v podobách smrtky, rôznych príšer a netvorov. Musia byť ním doslova posadnutí. Veď nejaký normálny obraz u nich ani nie je možné vidieť. Len alegórie smrti, krutosti a násilia, krvi.   

Nevidí to len ten, kto nechce vidieť.  

Nechali ste sa perfektne oklamať ...

Replies

Rocker

#18 Re: Re: Re:

2016-06-15 18:55:34

#17: vyberte si dobro a krásu - Re: Re:  

 Ty si úplný magor, úplný idiot, chorý človek, sprostý fanatik. Tupý fanatik na úrovni tých hrdlorezov z IS. Iron Maiden samozrejme na žiadneho diabla neveria. Možno s výnimkou ich bubeníka, ktorý je silne veriaci kresťan. Aj keď našťastie nie tupý fanatik a chorý blázon, ako si Ty. Ani veriaci kresťan nemusí byť úplný magor ako Ty. Ty nie si ani kresťan, aspoň nie normálny. Ty si úplný blázon, úplný psychopat, chorý človek.

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2016-06-18 13:33:39