Antipetícia- neberte nám Iron Maiden

Ako občania Slovenskej republiky, sme hlboko znepokojení aktivitami Spoločnosti sv. Bazila Veľkého, ktorá sa pod zámienkou ničenia morálnych hodnôt a demoralizácie mládeže snaží prekaziť koncert heavy metalovej legendy Iron Maiden, ktorá tvorí nenahraditeľnú súčasť svetovej kultúry ako celku, nie len hudby. Hudba, a obzvlášť rocková, sa od nepamäti spájala so slobodou a vyjadrením osobného postoja jednotlivca k životu a spoločnosti. no dobre... Napokon máme voľný trh, takže nám tá kapela môže ponúknuť svoje umenie a oni nemajú čo druhým zakazovať v demokratickej krajine. Sme demokratický štát kde ľudia môžu slobodne obľubovať hudbu akú len chcú pokiaľ sa to neprieči zákonom slovenskej republiky. A tak isto môže navštevovať kultúrne podujatia detto. A tí ostatní sa môžu slobodne rozhodnúť nenavštevovať takéto podujatia. Takisto fanúšikovia kapely Iron Maiden nezakazujú nijakým iným skupinám či menšinám vykonávať akékoľvek podujatia alebo akcie súvisiace s ich príslušnosťou k týmto skupinám, touto petíciou len chcú rozohnať neopodstatnené dehonestovanie kultúry v takej podstatnej podobe ako je moderná hudba.

Pavel Slovák, Gregor Hanes    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Pavel Slovák, Gregor Hanes na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.