Antipetícia- neberte nám Iron Maiden

Quoted post

diabol vás pozýva a vy hovoríte áno

#5

2016-06-14 10:43

Iron Maidon je satanistická skupina. Akú kultúru vlastne ponúka?

- okultné posolstvá - mágia, čary, veštenie, modloslužobníctvo

- uctievanie diabla, mocností temnôt, ich oslava, radosť zo zla

- sexuálna nemravnosť

- vzbura, prekliatie, násilie

- propagovanie vraždy a sebevraždy.

Produkcia danej skupiny je zlo, ktoré pôsobí na podvedomie všetkých, ktorí túto hudbu počúvajú. Nasávajú posolstvá zla a nenávisti a zlo a nenávisť tak vstupuje do ich životov. Nie je to umenie, lebo to povznáša ducha. Ich hudba ubíja, deštruuje, nenávidí dobro, poriadok, lásku. 

Diabol existuje a hudobníci sú jeho služobníci. Pozrite sa, ako vyzerá ich plagát na koncert. Ohyzdný diabol bez kože na tvári so zakrvavenými očami a vyškľabenými ústami sa načahuje za vami s rukou so zvieracími pazúrmi. V druhej ruke drží nôž, z ktorého steká ešte krv. Za ním je mohyla, ktorá pripomína pohanské svätyne, v ktorých sa prinášali ľudské obete. Názov koncertu je Book of Souls - Kniha duší. Diabol vyšiel na lov duší, chce aj tvoju dušu a ani sa tým netají. Hovorí o tom, nakreslil to na plagát. Máte oči a nevidíte? Nechoďte na ten koncert, nehovorte diablovi áno, nepúšťajte ho do svojej duše, jeho slová do svojej mysle a jeho jed do svojho srdca. 

 

Replies

Dumbar

#6 Re:

2016-06-14 13:40:36

Sestra Duckettová

#7 Re:

2016-06-14 13:54:07

#5: diabol vás pozýva a vy hovoríte áno -  

 Diabla ani Boha niet, snaž sa pozrieť na veci aj z iného ako len svojho zaslepeného pohľadu. Viacej nenávisti ide z tvojho komentu ako z celej tvorby Iron Maiden

Yossarian

#8 Re:

2016-06-14 13:57:24

#5: diabol vás pozýva a vy hovoríte áno -  

 Ako vraví Dumbar, Boha (ani diabla) niet.