Záchrana Súkromnej materskej skoly Centra pre rodinu v Poprade

Quoted post


Hosť

#25 Re: Re:

2016-02-01 11:03

#23: Martina - Re:  

Dobrý deň, pani Martina, 

ďakujeme za Váš názor a rešpektujeme ho. 

Pre Vašu informáciu, škôlku nikam nepresunú, pretože nemajú iné vhodné priestory. Na začiatku dúfali, že niečo nájdu, ale nenašli, žiaľ. Preto by vypovedanie zmluvy bolo likvidačné. Čo sa týka nájmu, zriaďovateľom súkromnej škôlky je Občianske združenie, teda nezisková organizácia, na ktorú sa ohľadom nájmu vzťahuje Všeobecné záväzné nariadenie (VZN) mesta Poprad, ktoré určuje výšku nájmu pre tento typ oz. Platíme rovnaký nájom za m2 ako aj ostatné dve súkromné škôlky v meste Poprad, ktoré sú tiež v mestských priestoroch. Nevieme, čo pre Vás konkrétne znamená páreurový nájom, každý má v sebe iný rád veľkosti, takže je ťažké sa k tomu vyjadriť. Preukázateľne však škôlka platí riadny nájom podľa VZN, nikoho neokráda a nikto, ani mesto, jej nič neoprávnene nehradí.

Chápeme, že verejnosti sú predkladané úzkou skupinou ľudí rôzne informácie, ktoré sú prekrucované tak, ako sa to komu hodí. Preto odporúčame pred akýmkoľvek vyjadrením si najprv takéto vyhlásenia overiť v oficiálnych zdrojoch a nepreberať automaticky názor niekoho zverejnený v spriaznenom médiu.

Keby sa len toto podarilo docieliť, verím, že by zvíťazil zdravý rozum a pravda.

S pozdravom

Elena Vargová

 

Replies


Hosť

#38 Re: Re: Re:

2016-02-05 14:37:53

#25: - Re: Re:  

 Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať, či by nebolo lepšie, keby si pani riaditeľka našla nejaké vhodné priestory. Prečo to nechávať na iných? Veď ste predsa súkromné zariadenie a Poprad je veľké mesto a ona najlepšie vie, čo deti v jej škôlke potrebujú,a koľko peňazí vyberie od nás rodičov a koľko jej prispieva mesto z podielových daní.