Celoročný zákaz používanie petárd a delobuchov

Quoted post


Hosť

#314

2016-01-03 15:50

Kedysi vam to nevadilo teraz vam to vadi no vymslite si nejaku inu hlupost ako peticiju , nemate co robit a stale sa stazujete , ja si myslim ze by sa to nemalo predavat detom ale novy rok sa slavil od jak ziva ohnostrojem - jeden idiot vymysli peticiju a tisic dialsich idiotov ide za nim no bravo , na co si budete stazovat az to nebude a zrazu to zakazu , chodte sa vyspat zamindrakovani ludia a dajte si stamplik urobite lepsie 

Replies

Irena

#319 Re:

2016-01-03 16:12:49

#314: -  

 Kéž bys uměl idiote číst !!!!!

Tady se nemluví o zákazu ohňostrojů, ale o zákazu dělbuchů apetard...to není totéž. Takže...až budeš někomu chtít říct že je idiot, podívej se do zrcadla a vyřvi to na sebe. Blbe.

Tami

#335 Re:

2016-01-03 16:49:39

#314: -  

 už ako bolo písané v odpovedi na tento "múdry " komentár, ide tu o petardy a delobuchy a nie o svetlice a iné ohňostroje. Ohňostroje sú pekné ale petardy a delobuchy nemajú žiadny efekt len rachot. Predávať len dospelým? Hm osobne som videla x dospelých dementov hádzať to do okolitých ľudí. Ja neželám nikomu nič zlé ale keď by ti tresla letiaca petarda pri hlave tak by si poďakoval a pýtal si ďalšiu?  Asi hej keď si taky zástanca tohto nezmyslu.A nehovoriac o zvieratách. Samozrejme tie sú adeptom ako ty ukradnuté. Tak si choď dať dennú dávku niakej domácej predtým ako ideš na úrad práce a nenadavaj normálnym ľuďom do idiotov. Salut.