PETÍCIA za rozšírenie kapacity MŠ Tajovského Poprad

Quoted post


Hosť

#99 Re: Re: Ide o podpásovú likvidáciu skvelej konkurencie

2015-10-27 08:54

#82: Dušan - Re: Ide o podpásovú likvidáciu skvelej konkurencie  

 Dobrý deň,

a našlo teda Mesto Poprad tejto súkromnej škôlke vhodné priestory? Lebo asi im to zabudli oznámiť, keďže sa jedná o viac ako 60 detí tiež z Popradu? Aké priestory sú k dispozícii? Možno je táto petícia úplne zbytočná, ak existujú vhodné priestory. Takže stačí len povedať, kam sa tých 60 detí môže presťahovať a odkedy a možno je vec vybavená.

J. Michalková

Replies

Nika L.

#101 Re: Re: Re: Ide o podpásovú likvidáciu skvelej konkurencie

2015-10-27 11:06:56

#99: - Re: Re: Ide o podpásovú likvidáciu skvelej konkurencie  

mesto má ochotu nájsť nové priestory, ale nie je povinné hľadať priestory súkromným firmám. Čo keby ste sa posnažili aj vy a nečakali kým vám mesto ráči vybaviť nové priestory, s ktorými možno (opäť raz) nebudete stopercentne spokojní?

To aj iní podnikatelia  v Poprade majú priestory tam, kde im to nájde a zrekonštruuje mesto?

Alebo môžeme pomoct my občania sídliska a zahráme sa na realiťákov a budeme vám posielať ponuky na nehnuteľnosti v meste, ak nie ste dosť šikovní, aby ste to robili vy.

PS: Mestský úrad potvrdil, že vám už iné miesto ponúkol a dokonca ste už aj vy pred časom ohlásili, že sa budete sťahovať do iných mestksých priestorov na sídlisku Západ. Pýtam sa, prečo ste nakoniec zostali v týchto priestoroch, kde každoročne ste pri starom vedení museli vynakladať veľa prostriedkov, aby ste si priklonili vedenie mesta na svoju stranu?