PETÍCIA za rozšírenie kapacity MŠ Tajovského Poprad

Quoted post


Hosť

#5 Re: Jaro

2015-10-23 19:06

#1: -  

 Musím na tento komentár reagovať aká cirkev?Táto škôlka sa deťom venuje nie ako tie štátne chcete peniaze za naše deti.A pritom si vypiť kávičku a mať kľud namiesto toho, aby ste sa venovali detom SERIE Vás,že naša škôlka to zvláda a napreduje?A rodičia aj deti sú spokojní ja navrhujem zrušiť Vašu šôlku a prenechať priestory ľudom čo to z deťmi vedia.

Všetko len biznis za každé dieťa x y peňazí nenažranci.

Ak máte teraz problém z deťmi respektíve z dotáciami na nich musíte rýpať do tých, ktorý sa im venujú a brať za to plat?

HOVADA!!!!!!!!

 

Replies

Ja slušny občan

#7 Re: Re: Jaro

2015-10-23 19:33:25

#5: - Re: Jaro 

 HOVADA vyjadrenie  "inteligenta" čo presadzuje svoje zaujmy !!!  Aj ja by som podnikal za nájom 1 euro a o servis by sa mi staralo masto. Ty si za tu "mozno" zvysenu starostlivost platiš , ale čo rodičia čo žiju z vyplaty do vyplaty a mesto im nemoze zabezpečit školku v ich bydlisku. Mate nahradne priestory tak nech sa pači . Čim skor tym lepsie.


Hosť

#131 Re: Re: Jaro

2015-10-27 21:41:25

#5: - Re: Jaro 

 Neviem prečo sa pán Švec tak stavia proti veriacim ľuďom, v Desatore Božích prikázaní nie je nič také, čoho by sa mal slušný človek strániť. Dobre, ak nie je veriaci, nemusí chodievať do kostola ani svätiť sviatky, koniec-koncov nik nikoho k ničomu nenúti.

Nekradnúť, nezabiť, nesvedčiť krivo, ctiť si rodičov, necudzoložiť, hovoriť pravdu a neklaňať sa iba modle peňazí, nájsť si čas na prácu, ale aj zaslúžený oddych. Zamyslite sa nad tým, aký je dnešný svet a ľudia.