STOP DISKRIMINÁCIE CHUDOBNÝCH! ...

Quoted post

lipp

#75 Re: Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok

2015-08-07 12:17

#70: u.P. - Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok 

 Najskôr musíte poznať svoj národ, svoje korene, svoju kultúru, svoje náboženstvo a nájsť si svoje miesto na svete. Je celkom normálne nájsť si svoje miesto doma, vo svojej vlastnej krajine. Netápajte. Integrácia, spolupráca, priateľstvo kultúr nespočíva v tom, že my na všetko svoje máme zabudnúť, vedome potlačiť naše vlastné záujmy a potreby, svoju národnú identitu, nepostarať sa o svojich vlastných chudobných a chorých, stať sa beztvarou masou v nefungujúcom štáte, potlačiť svoju a prijímať cudziu kultúru v záujme "vyššej humanity" a služby blížnemu. Nie sme blížni aj my a naši vlastní chudobní a chorí? Ponúknuť svoju krajinu cudzím obyvateľom, ktorí ani nechcú rešpektovať naše zákony, našu kultúru, naše náboženstvo...? Keby iné národy, kultúry a náboženstvá to robili takto, ako to radíte Vy nám, tak by už dávno zanikli a nemali by sme možnosť ich dnes spoznávať, ani sa s nimi priateliť. Neboli by tu vlastne žiadne kultúrne hodnoty nášho vlastného národa, náš národ by ako partner do priateľstva zanikol a ľudstvo by bolo tak ochudobnené. Veď každý národ má rovnaké práva zachovávať si svoje individuálne národné odlišnosti, každý národ má právo na ochranu svojho územia a svojich obyvateľov. Afričania majú právo na Afriku, Sýrčania na Sýriu. Ak by teda Boh chcel aby náš národ zanikol takým spôsobom ako to radíte Vy, tak by náš národ nestvoril. Ak teda na celom svete nestvoril iba jeden národ, tak potom sú všetky národy rovnocenné a neexistuje žiadny vyvolený národ. Vždy existujú iba záujmy silnejších a slabších, sú agresívni a normálni, je dobro a zlo...

Ak USA-ISIL dnes vyháňa Afričanov z Afriky a Sýrčanov zo Sýrie tak my týmto ľuďom musíme skutočne pomôcť tak, že podporíme ich legitímne štáty v Afrike, Sýriu...vyhrať proti dobyvateľom. Neexistujú iné dôvody prečo z bohatej Afriky, z bohatého Somálska... a z bohatého Blízkeho východu ľudia utekajú ako:
1. USA korporácie a ostatných krajín združených v NATO ťažia suroviny v bohatých krajinách Afriky ale zabúdajú obyvateľom za tieto suroviny zaplatiť.
2. USA korporácie a ostatných krajín NATO sa usilujú krajiny bohaté na suroviny očistiť od pôvodných obyvateľov v duchu žiadni obyvatelia, ždiadne problémy pri ťažbe našich surovín. Preto tam organizujú vojny, ktoré majú za cieť pôvodných obyvateľov vyzabíjať alebo vyhnať.
Ľudia na celom svete sa musia spojiť proti dobyvateľom surovín a cudzích území aby neboli vojny a ľudia neboli zabíjaní, zneužívaní a vyháňaní ako utečenci.

Pomáhať možno iba v tej miere ako to neškodí našej vlastnej krajine. Pomoc nesmie ublížiť našim vlastným rodinám, našim vlastným ženám a deťom. A viete čomu nerozumiem? Prečo v rovnakej miere neorganizuje náš štát alebo EÚ pomoc aj našim vlastným chudobným a chorým ľuďom? Veď to všetko platíme my z našich daní, tak potom právom očakávame od našich predstaviteľov a na to sme im dali vo veľbách mandát, aby z našich peňazí riešili predovšetkým naše vlastné problémy...

Ak má naša krajina prispieť k porážke dobyvateľov, potom musí zosilnieť a nie nechať sa rozložiť.

Replies

u.P.
Hosť

#78 Re: Re: Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok

2015-08-07 12:55:40

#75: lipp - Re: Re: Re: Re: Odpoveď na č. 63 príspevok 

Znova klamete:

1. odstavec: Nikde som nenapísal to, na čo reagujete v prvom odstavci. Odkiaľ ste to vydedukoval. Vyrobil ste si nepriateľa a teraz proti nemu bojujete.

"Najskôr musíte poznať svoj národ, svoje korene, svoju kultúru..." - Tak poto prečo zo seba robíte odborníka na mafiu v Somálsku a zravotnú problematiku v Afrike? (Viď Blog Peter Pipták)

2. "Veď to všetko platíme my z našich daní,..." - Vy deklarujete na internete, že nemáte žiaden príjem, lebo vám pri nákladoch na ambulanciu naň nezostane. Takže neplatíte ani dane. Takže klamete tu, alebo v nákladoch na nete.




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...