Odmietame kvóty pre migrantov

Quoted post

Katarina

#1505 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-07-07 19:30

#1504: Package - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nuz, ja sa krestanstva nezastavam. Len tvrdim, ze nie je az take rozdielne od islamu. Co sa mna osobne tyka, som agnosticka, aj ked podla toho, nad cim rozmyslam v poslednej dobe, uz dost inklinujem k ateizmu. Na osel.cz prave vysiel pekny clanok o tych 10-tich prikazaniach. Odporucam precitat ak vas take veci zaujimaju.

V suvislosti s tou "nadherou" co som citovala predtym toto vyzera dost odstrasujuco:

Nemyslite si, že som prišiel zrušiť Zákon alebo Prorokov; neprišiel som ich zrušiť, ale naplniť.
Veru, hovorím vám: Kým sa nepominie nebo a zem, nepominie sa ani jediné písmeno, ani jediná čiarka zo Zákona, kým sa všetko nesplní.
Evanjelium podla Matusa 5:17-18

Co sa tyka toho videa, cakala som viac. Dobre, podme im pomoct tam, kde ziju... kazdy si zbali kalacha, nejake jedlo, a ideme vystrielat ISIS aj ISIL. Ked uz budeme tam, dojdeme aj na navstevu do Eritrei a rozbijeme ten diktatorsky rezim, co tam vladne. Takto to myslite?

Ti utecenci o ktorych ide teraz u nas v Europe, nie su ekonomicki imigranti! V ich krajine je vojna a smrt. To je to, pred cim utekaju. Zo samotnej Syrie utieklo uz skoro 4 miliony ludi. Pomoc ludom, ktori vo vojne prisli o vsetko nie je falosny humanizmus. Uz to konecne prestante ignorovat a omielat stale to iste o ekonomickych migrantoch kade-tade po svete!

Prepacte, ze na vas takto pisomne kricim, ale zakazdym tu vojnu odignorujete a idete dalej svoje. Skuste radsej vymysliet, ako sa tym utecencom da pomoct takym sposobom, aby ostali vo vojnovej oblasti, ked ich uz tak odmietate. Mna nic nenapadlo, okrem intervencie. A to potom bude zase kazdy nadavat na USA ako vyvazaju demokraciu. Lenze... co teda robit?

 

Replies

Package

#1506 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-07-07 20:43:03

#1505: Katarina - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ti utecenci o ktorych ide teraz u nas v Europe, nie su ekonomicki imigranti!

toto je strasne velika loz...min 90% je ich prave takych...