Odmietame kvóty pre migrantov
Katarina |
/ #1505 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-07-07 19:30#1504: Package - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nuz, ja sa krestanstva nezastavam. Len tvrdim, ze nie je az take rozdielne od islamu. Co sa mna osobne tyka, som agnosticka, aj ked podla toho, nad cim rozmyslam v poslednej dobe, uz dost inklinujem k ateizmu. Na osel.cz prave vysiel pekny clanok o tych 10-tich prikazaniach. Odporucam precitat ak vas take veci zaujimaju. V suvislosti s tou "nadherou" co som citovala predtym toto vyzera dost odstrasujuco: Nemyslite si, že som prišiel zrušiť Zákon alebo Prorokov; neprišiel som ich zrušiť, ale naplniť. Co sa tyka toho videa, cakala som viac. Dobre, podme im pomoct tam, kde ziju... kazdy si zbali kalacha, nejake jedlo, a ideme vystrielat ISIS aj ISIL. Ked uz budeme tam, dojdeme aj na navstevu do Eritrei a rozbijeme ten diktatorsky rezim, co tam vladne. Takto to myslite? Ti utecenci o ktorych ide teraz u nas v Europe, nie su ekonomicki imigranti! V ich krajine je vojna a smrt. To je to, pred cim utekaju. Zo samotnej Syrie utieklo uz skoro 4 miliony ludi. Pomoc ludom, ktori vo vojne prisli o vsetko nie je falosny humanizmus. Uz to konecne prestante ignorovat a omielat stale to iste o ekonomickych migrantoch kade-tade po svete! Prepacte, ze na vas takto pisomne kricim, ale zakazdym tu vojnu odignorujete a idete dalej svoje. Skuste radsej vymysliet, ako sa tym utecencom da pomoct takym sposobom, aby ostali vo vojnovej oblasti, ked ich uz tak odmietate. Mna nic nenapadlo, okrem intervencie. A to potom bude zase kazdy nadavat na USA ako vyvazaju demokraciu. Lenze... co teda robit?
|
|
Zastavme výstavbu spaľovne odpadu v Hontianskych Tesároch, okr. Krupina
Petícia za zastavenie nebezpečnej zmeny ústavy
Petícia za zachovanie dostupnosti liekov na zriedkavé a onkologické ochorenia_Zásadná pripomienka SAZCH a pacientov k návrhu Vyhlášky pre stanovenie prahovej hodnoty posudzovaného lieku
Slovensko je Made in Europe! Otvorený list podnikateľov, investorov a zamestnancov vláde SR
Petícia za zastavenie podávania elektrokonvulzívnej terapie na území Slovenskej republiky v záujme ochrany zdravia
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Otvorený list akademickej obce vláde SR
Otvorený list vláde Slovenskej republiky od zamestnancov rezortu školstva
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O PREDČASNÝCH PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH
PETÍCIA: ZA SKUTOČNÚ OCHRANU ČLOVEKA A JEHO ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Hromadná pripomienka proti finančnej diskriminácii neštátnych škôl
4081 Vytvorené: 2025-06-27
Vytvorenie autobusu z Ba-Biskupice cez Most, Malinovo, Zálesie, Ivanka a konečná Bernolákovo
733 Vytvorené: 2025-06-29
Petícia za záchranu pobočky Slovenskej pošty na Sibírskej ulici
475 Vytvorené: 2025-07-01
PETÍCIA: ZA SKUTOČNÚ OCHRANU ČLOVEKA A JEHO ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA
2336 Vytvorené: 2025-06-12
Zachovajme dostupnosť sonografie prsníkov a mamografie
247 Vytvorené: 2025-06-23
Petícia za zachovanie pobočky pošty na Sibírskej ulici
243 Vytvorené: 2025-07-02
PETÍCIA ZA PRÍSNEJŠIE TRESTY ZA TÝRANIE PSOV A MAČIEK
2193 Vytvorené: 2025-02-13
Petícia za zákaz psov v osadách na celom území Slovenskej republiky.
23412 Vytvorené: 2021-01-17
PETÍCIA ZA SLOVENSKO BEZ VETERNÝCH PARKOV
14383 Vytvorené: 2025-05-12
Petícia za zachovanie sojakrému
4598 Vytvorené: 2025-04-07
Za zachovanie bezplatného parkovania pre osoby s ŤZP v Košiciach/ Mesto má patriť všetkým/
73 Vytvorené: 2025-06-29
Budúcnosť vzdelávania v maďarskom jazyku v Košiciach
61 Vytvorené: 2025-07-04
PETÍCIA na podporu pána učiteľa Mgr. Borisa Svobodu
61 Vytvorené: 2025-07-02
Petícia za zastavenie nebezpečnej zmeny ústavy
5747 Vytvorené: 2025-06-02
Petícia za legislatívne obmedzenie registrácie na sociálne siete pre deti mladšie ako 16 rokov, registrácia len s OP a s biometriou tváre a efektívne riešenie obchádzania pravidiel
1662 Vytvorené: 2025-04-16
Otvorený list vláde Slovenskej republiky od zamestnancov rezortu školstva
6503 Vytvorené: 2025-01-24
Petícia za odvolanie riaditeľky SŠŠ v Trenčíne Dr. Petríkovej Rosinovej!
1439 Vytvorené: 2025-05-25
PETÍCIA ZA ZÁKAZ HRACÍCH AUTOMATOV V MESTE SABINOV
43 Vytvorené: 2025-07-01
Odmietame jedinu nakladnu tranzitnu dopravu cez Most Lanfranconi
55 Vytvorené: 2025-06-26
„Petícia za umiestnenie špeciálnych prebaľovacích pultov pre imobilných v bezbariérových WC.“
4215 Vytvorené: 2025-05-14