Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv

Quoted post

Katarina

#760 Re: Re: Re:

2015-06-10 12:37

#759: - Re: Re:  

 Samozrejme by som sa radsej bola narodila v zenskom tele. Ako zena sa vlastne ani necitim - zenou jednoducho som. Ci je to pre mna dobre? Je. Nikdy predtym som sa necitila lepsie. Nemusim svoju zenskost skryvat. Uz neplacem v posteli nad vecami, ktore nezmenim, namiesto toho sa tesim na to, co sa zmenit da. Predtym som ledva vysla z domu, teraz milujem, ked sa pekne upravim a vyjdem si na prechadzku po meste zaliatom zlatym slnieckom.

Takze, ano, podla mna je to v poriadku. Tak to ma aj musi byt - pretoze inak existovat nedokazem.

Replies

beautiful

#766 Re: Re: Re: Re:

2015-06-14 15:49:58

#760: Katarina - Re: Re: Re:  

 Nie Katarina, takto to nie je v poriadku. V poriadku je, ak človek zažíva hlbokú jednodu duše a tela v oblasti sexuality. Keď jeho pociťovaná sexuálna identita a biologické pohlavie si neodporujú. Takto to je u min. 98 - 99 % populácie. 

To, že inak nedokážeš existovať ešte neznamená, že tak to má aj musí byť. Urobila si si zlý záver.

A takto to pre teba nie je dobré. Vidíš to pre seba ako dobré len z nutnosti, lebo nevidíš inú možnosť ako prežiť. Zmierila si sa s tým a po rokoch trápenia a plaču si presvedčila samú seba, že je to OK. Tento názor si neprijala v skutočnej slobode, ale z donútenia okolnosťami.  

Nie je to dobré už len pre to, že svoju ženskosť vidíš iba ty, okolie tú ženskosť nevidí. Je mi ľúto, že ti musím hovoriť takéto bolestné, ale pravdivé slová.