Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv

Quoted post

antikristus

#671 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-19 12:32

#670: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 nachadzas sa v debate pod peticiou proti strategii ochrany a podpory ludskych prav, kde vacsina z komentujucich hovori, ze je ta strategia je chora a proti bohu (predpokladam, ze len niektore casti z nej) a miesa svoju osobnu vieru do veci, do ktorych to nepatri a ja hovorim, ze v skutocnosti to proti ziadnemu bohu nie je, pretoze realne neexistuje  ..existuje len v ich hlavach a je sucastou ich osobnej viery, ktora by nemala prekracovat ich osobu (a pripadne ich rodinu - chudence deti opat!)

ak budes zit podla svojej viery a nebudes obmedzovat inych a hovorit im, ze to, co robia je proti tvojmu vymyslenemu bohu, tak tu na to nebudem nikoho upozornovat

Replies


Hosť

#673 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-19 13:21:39

#671: antikrist - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Skúsme čítanie textu s porozumením:

"...kde vacsina (...) miesa svoju osobnu vieru do veci, do ktorych to nepatri..."

Na jednej strane je veriacim vyčítané (aj tebou), že iné hovoria a inak žijú, ak sa ti to hodí tak im zasa vyčítaš, že chcú žiť a žijú svoju vieru aj navonok a potvrdzujú ju skutkami.

"...kde vacsina z komentujucich hovori, ze je ta strategia je chora..."

Však je to petícia proti stratégii, tak je jasné, že sú tu ľudia, ktorí su proti. Založ petíciu za zachovanie stratégie a budu sa tam zgrupovať ľudia, ktorí budú s ňoui súhlasiť. A nikto ťa tam nebude iritovať Bohom a svedomím.

"...ak budes zit podla svojej viery a nebudes obmedzovat inych..."

Žijeme v demokracii, kde ma každý právo na svoj názor. Bez rozdielu na to, ako k nemu prišiel. Ľudia tu ho slobodne vyjadrujú a ak bude väčšina za zrušenie stratégie, tak sa bude musieť zrušiť. Kto by proti tomu namietal, tak už nebojuje za či proti stratégii, ale proti základným princípom demokratickej spoločnosti. A to je už mimo predmet tejto petície.

"....ak budes zit podla svojej viery a nebudes obmedzovat inych..."

Ok, ak tí iní nebudu prijímať zákony a nariadenia, ktoré ma budú nútiť žiť v rozpore s mojou vierou. Inak je prirodzené, že sa proti tomu postavím.

"...proti tvojmu vymyslenemu bohu..."

Že je Boh vymyslený si si vymyslel len ty.

----------------------------------------------------

Ešte stále máš pocit, že to nie si ty, kto iným vnucuje svoj názor a nie je ochotný a schopný rešpektovať názor iných? Väčšiny či menšiny.


Hosť

#675 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-19 21:36:08

#671: antikristus - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Môžeš si hovoriť čo chceš,len si na veľkom omyle ak tu budeš písať že vieru vBoha si majú nechať pre seba. To ti hovorím že budeme kričať zo striech aby sa zachránili čo viacerí ,žijeme život a nikto nebude nikomu radiť čo si má nechať pre seba.  Viera v BOHA JE  NAŠE PRAVO A NEBUDEŠ TU VNUCOVT NIKOMU ČO SI MYSLIŠ TY!!! MôŽEŠ SI TO MYSLIET ALE NIČ VIAC.Ako si napísal vieš v akej petícii sa nachádzaš,tak ja tvrdím že gejovia a lesby si musia nechať v izbe za spoločnými dverami zamknutý svoj pomýlený život!!! Viera v BOHA JE STARA AKO LUDSTVO SAMO, dobre si to uvedomte.Najskôr si niečo o Bohu a stvorení sveta prečítajte,aby ste MAL ČIM A AKO ARGUMENTOVAT. Nie to vaše otrepané Boh nieje ani duša nieje. Ste už veľmi trapný tými vašimi slovami.Nechcete pripustiť že je okrem vášho myslenia ktoré okrem seba nevidí na špičku nosa iné ktoré je podložené faktami tisícročí.Uvedomte si to  nech to vaše mlátenie prázdnej slamy skončí.Je to úbohé.Najskôr si poupratujte svoje myslenie a neobmedzujte tu  nikoho.Ste úbožiak ked žijete len dočasu,sme proti vám vo výhode NAŠE DUŠE BUDU ŽIT VEČNE.