Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv

Quoted post


Hosť

#340

2015-02-18 17:00


Kniha Genezis - kapitola 19
1 Keď dvaja anjeli došli do Sodomy, Lot sedel v bráne Sodomy. Keď ich Lot uvidel, vstal a šiel im oproti. Poklonil sa tvárou k zemi
2 a povedal: "Prosím vás, páni moji, zabočte do domu svojho služobníka a prenocujte tam. Umyjete si nohy a včasráno vstanete a budete pokračovať vo svojej ceste." Oni však odpovedali: "Nie! Prenocujeme vonku."
3 Ale on na nich nástojil, aby zostali u neho. I vošli do domu. Pripravil im pohostenie, dal napiecť nekvaseného chleba a najedli sa.
4 Ale skôr, ako si ľahli, mužovia mesta, mužovia Sodomy od chlapca až po starca, celé mesto do posledného chlapa obkolesili dom, 5 vyvolali Lota a povedali mu: "Kde sú mužovia, čo prišli dnes večer k tebe? Priveď ich k nám, aby sme s nimi obcovali!"6 Tu Lot vyšiel k nim predo dvere, zavrel dvere za sebou7 a povedal im: "Bratia moji, nože nerobte hriech!8 Mám dve dcéry, ktoré ešte nepoznali muža. Vyvediem vám ich, robte s nimi, čo sa vám páči. Týmto mužom však nerobte nič také, veď oni sa uchýlili do tieňa mojej strechy!"9 Oni však volali: "Prac sa preč!" A dodali: "Prišiel sem ako cudzinec a chcel by súdiť. Teraz ti vyvedieme horšie ako tým." Veľmi dorážali na Lota a pokúšali sa vylomiť dvere.10 Vtedy tí mužovia načiahli ruky, vtiahli Lota dnu a zamkli dvere...

Replies

RVM

#349 Re:

2015-02-18 18:27:58

#340: -  

 

Predhodit svoje dve dcery - panny - muzom celeho mesta na masove znasilnenie...

...to ste teda vytiahli skutocne obdivuhodny kusok tej vasej rozpravkovej knihy.

Dufam, ze to nechcete prezentovat ako priklad tej vasej "tradicnej rodiny". Sice, ak to nevadilo vasmu bohu, ktory Lota zaradoval medzi "spravodlivych", preco by to malo vadit vam, ze?


https://www.youtube.com/watch?v=p6DnujiVCwo