Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv

Quoted post

B.Laukova

#321 Re: Re: Re: Je mi ľúto

2015-02-18 15:02

#318: zlomený optimista - Re: Re: Je mi ľúto 

 Dakujem... 

Ja mam uz dospele deti, ba aj vnuca... a vidim, ako sa mlade rodinky stretavaju, sleduju, ako sa ich dietatka ucia chodit, rozpravat, poznavat svet..  No tam ich interes konci...
Ja chapem, ze ich to naplno pohlcuje, a nemaju ten cas, ktory som ochotna venovat zbieraniu a vyhodnocovaniu informacii ja..  
By som bola vdacna, keby mi niekto, komu doverujem, podal z celeho toho chaosu aspon podstatny vycuc, ale oni si zapchavaju usi a davaju najavo, ze ich to obtazuje..
Mam sa len prizerat, ako si ziju svoj sen a za rohom na nich netusiacich ciha matrix, z ktoreho sa raz urcite budu chciet vymotat, ale  - mozno - uz bude neskoro? 

Reagovala som na *318, ktory to vzdaval, ze uz nic nepodpise.. 
Nie, ja to nevzdam.. Kvoli tymto 15 tis ludom, kvoli tym, co prisli na referendum to nevzdam.. a ak bude akakolvek sanca nieco ci uz podpisom, ucastou, alebo i protestom ovplyvnit, budem TAM. 

Replies

jana t.

#330 Re: Re: Re: Re: Je mi ľúto

2015-02-18 15:58:55

#321: B.Laukova - Re: Re: Re: Je mi ľúto 

 pani Laukova, dakujem, ja mam male deti a velmi sledujem, co sa deje, mam z toho strach a vlastne si prajem, aby moje male deti uz vyrastli, zvazujem, ci naozaj chcem tretie dieta, tiez mam skusenost, ze si o mne myslia, ze som zfanatizovana, ze nazory odbornikov su obycajny pamflet, ze som inkvizitor atd. Tak si vravim, ze cas ukaze na koho strane bola pravda, som rada, ze bojujem na tomto fronte a tiez sa nechystam navzdory sklamaniu skoncit. Som presvedcena, ze nemozeme ustat, pretoze presne to chcu. Vazim si kazdeho, komu nie je pravda lahostajna a kto ju hlada a neprekruca. Dakujem Vam. Nas dobry Pan Boh Vam to odplati.