Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".
Quoted post
Hosť |
#692 Re: Pozvanie Porošenka2014-08-08 14:48#687: Jano Ukrajinec - Pozvanie Porošenka to ale neospravedlnuje Porošenka zabíjat svojich ludí,prečo si nechce sadnut za jednací stôl s tzv. separatistami. Asi obyvatelia JV UA maju plné zuby vlady Kieva i 20 rokov dozadu,vedia čo chcu a čo robia a nechcu žit pod ultra nacionalistikou chuntou čo sa dostala k moci za pomoci CIA, NATO,USA. Porošenko naozaj pacha genocidu na svojom JV UA narode. Ked si taky zastanca celistvosti uzemia štatov vystupil si proti ,, humanitarnemu bombardovaniu Srbska a naslednemu odtrhnutiu Kosova ,, Vyjadri sa k tomu. Vyjadri sa tiež k vojne v Iraku, Lybii. Statisice mrtvych a uplný rozvrat tychto krajin pod taktovkou USA, EU i NATO. Povedz na to svoj nazor a ak nepovieš tak si tu na tejto stranke totalne vymyty mozog najaty pro USA,EU a NATO propagandu. Založ si vlastnu peticiu v prospech svojej vymývacej propagandy mozgov a uvidiš kolko budes mat sympatizantov. Myslím že väčšina ludi dokáže realne a triezvo rozmyslat |
Replies
Jano Ukrajinec |
#699 Re: Re: Pozvanie Porošenka2014-08-09 10:55:12#692: - Re: Pozvanie Porošenka O tom vymytom mozgu by sa dalo polemizovať, mám dojem, že ty ho máš už vygumovaný tou antiukrajinskou propagandou. Ja som len vyjadril svoj názor a na ten mám v demokratickom zriadení hádam nárok. Alebo musím sdielať názory podobné tvojim, ktoré iba štvú a majú nádych rusofilizmu a komunizmu. Možno i niečo viac. Ale teraz k téme. Viete určite, čo robia islamisti v Sýrii a Iraku. Takže najnovšie čakám od Vás a Vám podobných, ako napíšete petíciu za uznanie Islamského štátu na čele s Bengházim a budete vyzdvihovať jeho politiku a šáriu, ako boj za slobodu a demokraciu a boj proti antikomunistickým USA a všetkému, čo sa nestotožňuje s vašou prokomunistickou a proruskou propagandou. Prečo klamete ľudí, že Porošenko nechce jednať so separatistami. Dvakrát boli pozvaní a neprišli. Môj názor na odtrhnutie Kosova je totožný s vyjadrením našej vlády, ktorá Kosovo, ako možno vieš, neuznala. A ak vieš, čo je to boj ideológií, tak pochopíš i záujem USA a EU na poriadok v arabských krajinách a boj proti terorizmu. Alebo chceš na Slovensku štátne náboženstvo Islám a šáriu? A nakoniec, nie som vôbec najatý pre propagovanie USA a NATO, ale prešiel som veľký kus sveta vrátane USA a aj arabských štátov, mám tam veľa priateľov, ale videl som aj čo dokáže náboženská nenávisť zo strany islamu voči kresťanom, takže som si mal právo vytvoriť svoj názor a toho sa držím. |
Petícia za zastavenie nebezpečnej zmeny ústavy
PETÍCIA: ZA SKUTOČNÚ OCHRANU ČLOVEKA A JEHO ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA
Petícia za zachovanie dostupnosti liekov na zriedkavé a onkologické ochorenia_Zásadná pripomienka SAZCH a pacientov k návrhu Vyhlášky pre stanovenie prahovej hodnoty posudzovaného lieku
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
Slovensko je Made in Europe! Otvorený list podnikateľov, investorov a zamestnancov vláde SR
Petícia za zastavenie podávania elektrokonvulzívnej terapie na území Slovenskej republiky v záujme ochrany zdravia
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Otvorený list akademickej obce vláde SR
Otvorený list vláde Slovenskej republiky od zamestnancov rezortu školstva
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O PREDČASNÝCH PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH
Zastavme výstavbu spaľovne odpadu v Hontianskych Tesároch, okr. Krupina
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Hromadná pripomienka proti obmedzovaniu demokratických volieb
1340 Vytvorené: 2025-07-09
Hromadná pripomienka proti finančnej diskriminácii neštátnych škôl
5451 Vytvorené: 2025-06-27
Támogassa a szlovákiai magyar nemzeti közösség igazságos és minőségi oktatását!
601 Vytvorené: 2025-07-10
Zachovajme dostupnosť sonografie prsníkov a mamografie
797 Vytvorené: 2025-06-23
Budúcnosť vzdelávania v maďarskom jazyku v Košiciach
696 Vytvorené: 2025-07-04
Petícia za legislatívne obmedzenie registrácie na sociálne siete pre deti mladšie ako 16 rokov, registrácia len s OP a s biometriou tváre a efektívne riešenie obchádzania pravidiel
1913 Vytvorené: 2025-04-16
PETÍCIA ZA ZACHOVANIE POŠTY KOŠICE 10
231 Vytvorené: 2025-07-10
Osadenie semaforov pre chodcov a cyklistov v priestore Huštáku
202 Vytvorené: 2025-07-10
Petícia za záchranu pobočky Slovenskej pošty na Sibírskej ulici
716 Vytvorené: 2025-07-01
PETÍCIA ZA SLOVENSKO BEZ VETERNÝCH PARKOV
14499 Vytvorené: 2025-05-12
Petícia za zákaz psov v osadách na celom území Slovenskej republiky.
23552 Vytvorené: 2021-01-17
Petícia: Výzva Biskupskému úradu v Nitre a Obecnému zastupiteľstvu v Drahovciach na neschválenie zámeru Veterný park Drahovce
1330 Vytvorené: 2023-03-06
Petícia za zachovanie pobočky pošty na Sibírskej ulici
367 Vytvorené: 2025-07-02
PETÍCIA: ZA SKUTOČNÚ OCHRANU ČLOVEKA A JEHO ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA
2440 Vytvorené: 2025-06-12
Petícia za zastavenie nebezpečnej zmeny ústavy
5804 Vytvorené: 2025-06-02
PETÍCIA na podporu pána učiteľa Mgr. Borisa Svobodu
105 Vytvorené: 2025-07-02
PETÍCIA ZA ODVOLANIE MINISTRA ŠKOLSTVA SR TOMÁŠA DRUCKERA
8406 Vytvorené: 2025-02-24
Petícia za zachovanie sojakrému
4635 Vytvorené: 2025-04-07
Vytvorenie autobusu z Cintorín Vrakuňa cez Biskupice-Podunajská, Most, Malinovo, Zálesie, Ivanka a konečná Bernolákovo
769 Vytvorené: 2025-06-29
PETÍCIA ZA PRÍSNEJŠIE TRESTY ZA TÝRANIE PSOV A MAČIEK
2228 Vytvorené: 2025-02-13