Petícia za zrušenie kresťanstva na Slovensku

Quoted post

OpenHead

#16 Re: Re: Re:

2014-07-24 09:03

#11: M - Re: Re:

Treba si trochu lepšie preštudovať históriu. Áno, niekoľko vojen bolo vedených kvôli náboženstvu. Vo veľkej väčšine však bolo náboženstvo iba pláštikom na prekrytie osobných mocenských záujmov niekoľkých jednodltlivcov. Chyba nie je v náboženstve, ale v človeku. Žiaľ, človek je tvor, ktorý dokáže pokaziť aj tie najkrajšie veci. Nielen nábožesntvo, ale aj metal... ;)

Replies


Hosť

#22 Re: Re: Re: Re:

2014-07-24 12:03:11

#16: OpenHead - Re: Re: Re:

na nestastie toto je presne kamuflaz, ktoru cirkev neustale pouziva - krestanstvo je dobre, ale ked ide nieco 'sejdrom' tak za to moze hlupy clovek, lebo ludia su zli - ale uvedomte si, ze keby ten 'krestan' konal podla toho nabozenstva ktore ma byt iba laskave a neviem co vsetko, tak by asi zly nebol... nemoze sa predsa nechat ovladat 'demonom Mamonom' ked sa rozprava s bohom, ci ano? ludia si krestanstvo vymysleli, aj ho zneuzili a vyuzili podla vlastnych zaujmov, tak nech sa cirkev k tomu prizna! Sam papez v spolupraci s francuzskym kralom dal popravit niekolko stoviek ludi - pre info Templarov - pretoze im bolo trnom v oku aki su Templari bohati a maju moc, tak si tito dvaja povedali ze to len tak nenechaju.

Nedokonalá

#129 Re: Re: Re: Re:

2014-07-28 13:15:43

#16: OpenHead - Re: Re: Re:

Súhlasím, všetko je to v človeku, on dostal slobodnú vôľu a aj s ňou moc narábať, normálny zdravý človek však má aj svedomie...

Aj v tebe sa ozvalo(?) - autor petície- prečo toľko nenávisti, myslíš si, že si týmto dokazal, že si lepší???

 

Požehnaný deň všetkým !!!