Vyhlásenie k aktuálnej situácii v ECAV na Slovensku

Quoted post


Hosť

#5 Re: Útočná všeobecnosť o EPST (v prvej vete)

2014-06-25 22:13

#4: -r- - Útočná všeobecnosť o EPST (v prvej vete)

Toto sú kresťanské noviny a nie bulvár. Takže "klamstvá a zavádzajúce polopravdy" v ňom nemajú mať miesto. Sú "čiernou stránkou novinárčiny" v tomto svete, ktorému sa my "nemáme pripodobňovať,ale sa máme premeniť obnovením mysle, aby sme vedeli rozpoznať,čo je vôľa Božia,totiž, čo je dobré, milé a dokonalé." (Rímskym 12,2)

Replies

čitateľ bezmála pol storočia

#31 Re: Re: Útočná všeobecnosť o EPST (v prvej vete)

2014-06-27 17:46:15

#5: - Re: Útočná všeobecnosť o EPST (v prvej vete)

Mám dojem, že pani redaktorky si pod záštitou "mocných" tejto cirkvi popri ľubovôli pri rozhodovaní, čo má byť obsahom Ev posla a čo zase za žiadnu cenu neuverejnia, dovoľujú ešte aj mnohé lapsusy. Nehovoriac o tom, že v tomto týždenníku - zase len na základe ľubovôle redaktoriek a možno i red. rady, o ktorej pôsobení nieto verejne prístupných informácií - sa nenájde ani minimum priestoru pre osoby, ktoré celý život zasvätili službe tejto cirkvi (všetko nasvedčuje, že asi aj toto pod bedlivým okom "chlebodárcov"). Žurnalisticky je oveľa príťažlivejšie písať podľa bulvárnych noriem.

Myslím si, že súčasné redaktorky (najmä šéfred. MK), nie sú schopné sebareflexie a tobôž nie pozitívnej zmeny. Musí sa preto na tieto neduhy upozorňovať aj takýmto spôsobom.

Rozvážny

#121 Re: Re: Útočná všeobecnosť o EPST (v prvej vete)

2014-07-05 07:46:48

#5: - Re: Útočná všeobecnosť o EPST (v prvej vete)

A kto povedal, že EPST publikuje klamstvá a polopravdy? Iste niekto z majiteľov pravdy.