Otvorený list na ODVOLANIE pani primarky MuDr. Evy Mocovej

Quoted post


Hosť

#15

2014-05-20 07:49

Ad host0:
Nie som nicia mila, taketo oslovenie ma uraza. Pokial mas informacie, ze Slovenska lekarska komora, pripadne Urad dohladu nad lekarskou starostlivostou prijima uplatky, aby "to" schvalili, je Tvojou povinnostou oznamit to organom cinnym v trestnom konani. Inak su Tvoje slova len taky typicky roznavsky vykrik do tmy. (A technicky sa dokonca dopustas trestneho cinu.)
Podla poslednych priskumov cez 40% detskej populacie trpi alergiami, do roku 2020 to uz bude nadpolovicna vacsina celej populacie, nadpolovicna vacsina detskej populacie uz v roku 2015. Alergie su STVRTYM najcastejsim ochorenim na SVETE podla Svetovej zdravotnickej organizacie.
(Cerpam z google: http://vysetrenie.zoznam.sk/cl/1000663/1354893/Hroziva-statistika-alergii--Prekvapia-vas-fakty-i-sokujuca-prognoza)
A Vas naozaj prekvapuje, ze Vase dieta ma alergiu? Este stale? Fakt? Teda URCITE ju nema. Tak mu dajte antibiotika - sirokospektralne. Vzdy, v pelovej sezone a pri prudkom ochladeni na jesen..
Ad pani, ktora sa stazuje, ze sa po detskom oddeleni pohybovala chora - a bola poziadana, aby ostala v izbe a nenakazila dalsie deti, tak lezat tam moje dieta, tak sa akurat nastvem, ze takto nezodpovedni jedinci existuju.. Pani tiez pise, ze z inventara DETSKEHO oddelenia nedostala ako DOSPELY nepacient lieky. Ak viete niekto nieco o uctovnictve, ako preboha by sa toto malo zauctovat? Technicky tam mozete prist zaklopat a dozadovat sa lieku, a potom to dat na web. To je take slovenske.. Ludia, mate google, nastudujte si nieco.

Replies

host0

#17 Re:

2014-05-20 12:26:57

#15: -

Áno?? Táto štatistika ohľadom alergií je taká typická, pre nemenovanú osobu z Rožňavy :P! Podľa ktorej sú aj tak všetky deti astmatici a alergici. A netvrdím to len JA!!! Nevravím, že za posledné obdobie nebol zaznamenaný prudķý nárast počtu detí, kt. trpia alergiami, ale nemusí to byť u každého dieťaťa, ktoré sa dostane na detské oddelenie. Tu nejde len o to, že jej nedali paralen, tu ide najmä o to, že ako sa správajú k sprevádzajúcim osobám pacientov!!! A ešte niečo, čo je poburujúce na oslovení: ,,moja milá" ?? Pokiaľ dobre viem, ani jedno slovo z toho neobsahuje vulgarizmy! A Vážená pani z Rožňavy, začnite prosím Vás používať diakritiku, inak sa nebudem namáhať riešiť ďalej túto konverzáciu :) Pekný deň Vám prajem :*

PIPA

#95 Re:

2015-11-13 21:59:09

#15: -  

 pekne o sebe napisala  ta mocova