►►► PETÍCIA ZA ZÁCHRANU SLOVENSKEJ PÔDY ◄◄◄

Quoted post

Jozef Solc

#34 Komentar HM

2014-03-07 23:40

Helena Mezenská
Milí priatelia, dnes som konečne mala "trocha kľudnejšie" dopoludnie. Pripravili a ujednotili sme sa na znení petície na ochranu našej slovenskej pôdy, ktorú nám naši predstavitelia moci, bez nášho vedomia chceli predať. To, že ju ponúkali ako tovar a nechránili ako naše prírodné dedičstvo, ako symbol zvrchovanosti, nám pre istotu v referende o vstupe do EÚ nepovedali. Samozrejme samé medové motúzy. Zapredali a rozpredali nás. Máme čo spoločnými silami naprávať. Nedáme si našu domovinu, našu vlasť. Nech odstúpia všetci zapredanci a skorumpovanci. Slovensko je naša zem, naša domovina a viac sa na nej nikomu nedáme zotročovať a ani ovládať. Okrem petície pripravujeme aj spoločnú výzvu pre všetkých učiteľov, zdravotníkov, lekárov, zdravotníkov, policajtov, vojakov, poľnohospodárov, podnikateľov, farmárov, dopravcov a podobne, budeme ňou všetkých skutočných Slovenov a Slovenky vyzývať, aby nám pomohli v našom spoločnom úsilí, v národnozjednocujúcom hnutí, v oslobodení od tých čo nás zapredali a dlhé obdobie v klamstve a manipulácii ovládali. Stačilo klamstva a kŕmenia ilúziami. Viac sa klamať a ovládať zlom vo vlastnej zemi nedáme. Pomôžte nám v tomto úsilí, šírte tieto zvesti všade navôkoľ, aby sme pokojnou, nenásilnou, ale zato organizovanou zjednotenou cestou našu vlasť a náš národ oslobodili. Nech našimi nástrojmi je uvedomenie, spolupatričnosť a činorodé konania. Nech je jeho začiatkom aj správny výber prezidenta, prezidenta všetkých ľudí, prezidenta chrániaceho ľudské hodnoty a národné záujmy. Je to veľká príležitosť a možnosť začatia uskutočnovania zásadných a prepotrebných zmien. Nech konečne Slovensko vedú čestní a statoční, dobromyseľní a slobodní ľudia. Viac sa mýliť nesmieme, omyl nie je prípustný. Výzvy a petície budeme rozposielať do širokého dosahu všetkých obyvateľov. Verím, že sa do nášho občianskeho obrodeneckého diela zapojíte. Nech svitnú reálne nádeje na nové svetlé výhliadky. Rada Vám v tom pomôžem. Prajem Vám pekný a tvorivý deň.
HM

Replies


Hosť

#41 Re: Komentar HM

2014-03-08 07:36:45

#34: Jozef Solc - Komentar HM Sám Stvoriteľ my povedal: Choď a oznám tej, ktorú som si Ja Boh, ktorý je čistá láska vybral, aby sa stala oným semiačkom o ktorom ona sama hovorí, že veľa takýchto semiačok rozdetí aj železobetónové zábrany hrubé aj niekoľko desiatok metrov.
Choď ! A povedz jej, že ona je tým prvým semiačkom z ktorého vzídu celé veľké lány klasov plných a zdravých semien lásky, pravdy, slobody,morálky, práva , spravodlivosti a iných atribútov lásky, ktorou som ja Boh.
Choď a oznám jej, že Ja Boh Som Ten, Ktorý bude bojovať s každým jej nepriateľom...vopred jej nepriateľov položím k jej nohám a to aj vtedy, ak by všetky okolnosti na pohľad človeka vyzerali naopak.
Choď a povedz jej, že hodnota lásky, je prapodstatou všetkého čo človek vidí , cíti, počuje, ale aj toho, čo človek nevidí. necíti a ani nepočuje.
Oznám jej, že to, čo započala konať v hodnote LÁSKY tu na malom Slovensku..totiž : REVOLÚCIU LÁSKY, ako jedinej pravej hodnoty, ktorú má mať bytosť človeka na prvom mieste vo svojom srdci, tak to budú postupne preberať a nastolovať vo svojich srdciach všetky ostatné národy sveta.
Choď teda a oznám jej, že ona je to semiačko. 
Nech sa teda postaví jasne do čela a nech sa nehanbí hovoriť o Láske, pravde, slobode, múdrosti, rozumnosti, rozvahe,morálke, práve, spravodlovosti, pokore, úcte, tichosti, krotkosti.
Nech sa nebojí, lebo naňu doľahnú : Hrozby aj smrti, vydierania, zastrašovania,jej najbližší sa od nej odvrátia, zažije mnoho sklamania, ale radosť a pokoj, bude plodom jej konania.
Každý, ktorý je ustanovaný jej pomáhať, je poslaný odoMňa: Jeden, aby ju obrusoval a konal zlo, iný aby ju ochraňoval a upriestraňoval jej na ceste..nedám jej vic než by nezvládla.
Marek Baláž.......odovzdávam posolstvo, ktoré som dostal od Boha.