Výzva na podporu Verejnej ochrankyne práv

Quoted post


Hosť

#133 Re: Neschopná ombucmanka = modro-biela vrana

2014-02-01 22:28

#43: Radikál - Neschopná ombucmanka = modro-biela vrana

Po prečítaní príspevku som dospela k názoru, že nič neviete o práci ombucmanky Dubovcovej, ani nemáte snahu k pravde sa dopátrať. Ešte ako sudkyna bojovala proti Harabinovi za čistotu súdnictva v prospech občanov SR. Ako ombucmanka sa zastáva

všetkých občanov, ktorí o to požiadajú.Je to čestný,pracovitý a skromný človek, poznám ju osobne. Ak raz budete potrebovať pomoc, keď sa Vám nedostane spravodlivosti od štátnych úradníkov, alebo bude na Vaše dieta v aute strielať policajt a inšpekcia

ministerstva vnútra to vyhodnoti, že zásah bol primeraný, potom tu bude ona pre Vás ,ktorú tak hanebne znevažejete. Hanbite sa .

Replies


Hosť

#139 Re: Re: Neschopná ombucmanka = modro-biela vrana

2014-02-03 18:07:40

#133: - Re: Neschopná ombucmanka = modro-biela vrana

vás a vaše dieťa ak raz napadne rómska rodina alebo vám sekerou dobijú babku, permanentne vám ukradnú úrodu, ak budete cestovať v autobuse s výparmi toluénu a vedľa v kočíku mate malé dieťa, lebo je bežné, že rómski mladiství ale aj školopovinné deti ho fetujú, viete, že neďaleko v osade sa opäť rozmohla žltačka, budete rada ak polícia začne robiť s neprispôsobivými poriadky.

znepokojený občan

#143 bn

2014-02-09 13:15:41

#133: - Re: Neschopná ombucmanka = modro-biela vrana

ombudsmanka chráni takýchto

http://krimi.noviny.sk/cierna-kronika/08-02-2014/krvava-bitka-pri-presove-paste-palice-adosky-s-klincami.html

Krvavá bitka pri Prešove. Päste, palice a dosky s klincami

Dnes 13:45 PREŠOV - Krvavou bitkou sa skončil piatkový večer útok troch mužov na dvoch mladíkov. Stalo sa to v obci Varhaňovce v prešovskom okrese. Útočníci na nich vytiahli palice i drevené dosky. Boli mimoriadne brutálni. Našťastie zakrátko skončili na polícii. Boli však takí opití, že vypovedať mohli až v sobotu.

 

Keby vám títo chránení napadli vášho syna, inač by ste krútili jazykom. Ste mimo reality a preto píšete hlúposti. hanba Dubovcovej a jej prívržencom.