Vyhlásenie: Podporujeme biskupov v otázke tzv. „Rodovej rovnosti"

Quoted post

Stanislav Trnovec

#78 Re: Re:

2014-01-19 16:55

#8: Milan Horelican - Re:

Milan

prepáčte, ale vyjadrujete sa o veciach, o ktorých podľa toho, čo ste napísali, asi nič neviete.

Najprv si overte, čo kto robí a potom píšte. Takto iba sťažujete prácu tým, ktorí si ju robia dobre a ktorí sú ochotní bojovať za pravdu.

Asi vám je jedno, či vaša manželka je na "materstej dovolenke" a má smiešny príjem, vám je jedno, či má alebo nemá slušný základ od dôchodku. Vám je asi jedno, že žena, ktorá opatruje svojich rodičov, alebo choré, či invalidné dieťa zostáva do veľkej miery bez akéhokoľvek poistenia. Mohol by som ďalej pokračovať, ale pokiaľ máte oči podliate krvou, tak sa ťažko argumentuje. Všetko toto je predmetom tzv. rodovej rovnosti, čo je síce zlý preklad rovnosti príležitosti mužov a žien, ale nás je veľmi málo, ktorí požadujeme, aby sa používal ten termín, ktorý sa tam má používať.

Som jeden z členov Výboru pre rodovú rovnosť a viem o čom to je. Okrem toho som aj členom Výboru pre deti a mládež. Ani ja sa za svoje meno nehanbím, ale ani za svoju prácu. Keby som nebol nabádal aj ostatných, aby sme išli do výborov obhajovať to, žo je normálne a overené históriou, tak by som tam zostal sám.

Možno iniciátori petície by boli urobili lepšie, keby sa modlili za tých, ktorý sú ochotný ísť do boja a na trh so svojou kožou. Lebo by možno naši biskupi nemuseli písať takéto listy. Možno by mohli pomôcť aj ináč, aby sme mohli cestovať a chodiť vysvetlovať reálnosť vecí. Možno by potrebovali vedieť rozlišovať a možno by boli prekvapení, ak im poviem, že práve kresťanstvo urobilo najviac pre podporu žien. Možno mi nebudú veriť, ale práve moderný feminizmus, ktorý chráni rodinu vznikol v Kanade v 60 rokoch minulého storočia. Možno mi nebudú veriť, ale práve OECD vydalo publikáciu o neplatenej práci v rodinách. Alebo už v roku 1991 požadovalo OSN, aby sa brali do úvahy hodnoty, ktoré vytvára rodina. A že tento rok je 20. výročie roku rodiny pre ktorý pripravolo OSN rozsiahly program. Využívajme tie možnosti, ktoré máme, aby sme nemuseli robiť nátlak.

Pokiaľ má niekto seriózny záujem o informácie, môže mi nechať odkaz trnovec@gmail.com

Replies

Lubomír Balvín Unia mužov - Hnutie rodín

#91 Re: Re: Re:

2014-01-22 09:15:21

#78: Stanislav Trnovec - Re: Re:

Pán Stanislav Trnovec. Volám sa Lubomír Balvín. Som zakladateľom hnutia mužov rodín proti rozvracaniu rodín a mrzačeniu detí protirodinným Podsvetím. Deti vyrábané :-) a vychovávané podľa pravidieľ diktátorov "rodovej rovnosti" stále viac nie sú schopné civilizáciu rozvíjať. Naopak vedú ju do záhuby.  Ideológia duševnej "bezpohlavnosti" je hlásaná ľuďmi, ktorí sústavne odmietajú naše návrhy. Napríklad odmietajú odborné pravidelné kontroly morálneho, duševného a genetického zdravia ako aj spôsobilosti v danom odbore. Princípy demokracie si privlastňujú iba pre seba a normálnym ľuďom a ľuďom s vysokým IQ a morálkou ich upierajú. Hlavná predstaviteľka vašej degeneratívnej ideológie - šéfka Clintona  H.Clintonova vyjadrila diktatúru vetou " Ľudské práva sú právami žien". Takýmito vyhláseniami fanatizoval jej predchodca "demokrat" Adolf Hitler svoju fašistickú armádu, páchajúcu menšiu genocídu evolučne zdravých ľudí ako vaša rmáda!

Pokúste sa hlboko zamislieť nad dobre minenými slovami a pridajte sa na našu stranu. Tak ako Pavol pochopil, ušiel z tábora antievolucionistov a pridal sa na stranu normálnych evolučne schopných ľudí.