Výzva na podporu Verejnej ochrankyne práv

Quoted post


Hosť

#75 Re: Ukážka, že hrozbou štátu sú niektorí politici a policajti, nie občania

2014-01-10 14:42

#63: - Ukážka, že hrozbou štátu sú niektorí politici a policajti, nie občania

Až pracujúcim ľuďom v oblastiach, kde im cigáni neustále strpčujú život dôjde trpezlivosť, tak potom Matica rómska o.z.   bude zírať čo sa bude diať. Tento čas sa neúprosne blíži, lebo ideály sú jedna vec a realita druhá.

Hrozbou štátu je geometrickým radom narastajúca populácia cigánov ktorí parazitujú na výsledkoch práce slučných ľudí. Keď nie je práca, všetci by odrazu radi pracovali, keď práca je, tak sú všetci chorí a invalidní.  Občania demokratického štátu majú nielen svoje práva, ale aj povinnosti. Cigáni chcú mať len práva a povinnosti žiadne. Policajtov platíme od toho aby zabezpečovali poriadok a keď cigáni neuposlúchnu ich pokyny musia nastúpiť  donucovacie prostriedky. Demokracia nie je anarchia, kde si každý robí čo sa mu zachce. Zásah v cigánskej osade bol ešte mierny, ak si uvedomíme, že cigáni útočili na policajtov sekerou a mačetou. V USA by cigáň útočiaci sekerou proti policajtovi dostal guľku medzi oči. U nás nebol zabitý nikto. Takže si môžeme gratulovať.

Replies

Julo

#76 Re: Re: Ukážka, že hrozbou štátu sú niektorí politici a policajti, nie občania

2014-01-10 15:37:29

To čo píšeš,je pravda.Tu však ide o to,že vláda mala ombudsmanku vypočuť a ak by nemala pravdu,tak s ňou mohla polemizovať a presvedčíť ju svojími argumentmi.Raz sa môže stať,že ombudsman bude chcieť riešiť tvoje práva,no totalitná moc mu v tom zabráni. Čiže tu v prvom rade sú rómovia až v druhom rade.Dôležité je dodržiavanie zákonných a ústavných princípov zo strany vlády a parlamentu.
Matica rómska

#78 Re: Re: Ukážka, že hrozbou štátu sú niektorí politici a policajti, nie občania

2014-01-10 18:26:34

#75: - Re: Ukážka, že hrozbou štátu sú niektorí politici a policajti, nie občania

Neviem, kde sa berie toľko nenávisti vo Vás, ale jedno viem určite: mnoho slušných a vysokoškolsky vzdelaných Rómov mu denno denne čeliť takým atakom, ako to robíte aj Vy teraz, poznám dokonca jedného Róma, je univerzitným docentom a ako vysokoškolský učiteľ dostával základný mesačný plat vo výške minimálnej mzdy, bol urážaný, ponižovaný a to na škole, ktorú riadi tzv, najväčší svätec slovenska. Vy by ste ako uverzitný docent, či profesor robili za minimálnu mzdu? A vidíte, Róm takéto ponižovanie musel strpieť a k tomu je ešte tak osočovaný, ako to robíte Vy. Ocenili by sme, keby ste dokázali pozerať na problémy Slovenska reálne a nie emotívne.

hosť xxx

#126 Re: Re: Ukážka, že hrozbou štátu sú niektorí politici a policajti, nie občania

2014-01-22 17:31:43

#75: - Re: Ukážka, že hrozbou štátu sú niektorí politici a policajti, nie občania

konečne žiadne "žvásty"o ľudských právach pre ľudí,ktorý ich nedodržujú,ale seriozne zhodnotenie reality. I keď poznám      zopár slušných a pracovitých rómov.Na kriminálnikov,zlodejov a flákačov treba tvrdo.Kde sa rúbe tam lietajú aj triesky.