Petícia za uvádzanie celkovej ceny za zájazd

Quoted post

Nattália Itália

#19 VY STE ČISTO ZCESTNÍ !!

2013-11-24 19:12

Obyčajní ľudia nemajú na žiadne dovolenky, na SIPO, na splátky, na jedenie a nie to na dovolenky!!! ZOBUĎTE SA!!! Je vidieť, ste úplne, ale úúúplne mimo pán Viskupič a spol. Je to choréééé ! Vy sa neviete zaoberať tým, čo obyčajných ľudí skutočne trápi ! To ste spadli z čerešne ? Chcete sa pýšiť, že ste prišli na "pupok sveta"? Objavili ste teplú vodu?? Je pred dovolenkou? Vy ste na dovolenke takmer permanentne!. Vy neriešite čo treba, ale sprostosti !! A nemáte šajnu čo ľudia potrebujú, keď v novembri pred vianocami žiadate o podporu takejto petície. Vy si len obhajujete svoj BIZNIS v parlamente ! TO JE PRAVDA !

Replies

tiez cestovkarka

#21 Re: VY STE ČISTO ZCESTNÍ !!

2013-11-24 19:53:14

#19: Nattália Itália - VY STE ČISTO ZCESTNÍ !!

Pani / Slecna Natalia sucitim s Vami ... musite zit velmi tazky zivot, ktory Vas riadne zdeptal a vidiet to na Vasom vyjadrovani ... ale hlavu hore, mozno niekedy aj na Slovensku si budu moct dovolit dovolenkovat vsetci ludia....  (apropo busovy zajazd sa da kupit uz za nejakych 150 e.) co az tak vela nie je. - Tento zakon hovori presne o tom, ze ak ste si nasetrili 150 e a  vidite na letaku cenu 150 a vojdete do cestovky, neodidete sklamana, lebo za tych 150 e si zajazd vazne kupite (teraz je to tak, ze pred vykladom stepujete radostou, ze ste nasli busovy zajazd za 35 e, vojdete do cestovky a tam Vam napocitaju bus a poistenie a je to hned 150 e a Vy odchadzate zlomena a smutna, ze znova nikam nejdete).
Bez ohladu na to, kto ten zakon predklada, je dobry a my - pracovnici cestoviek ho podporujeme lebo presne ide o takych ludi ako mozno aj Vy, ktori pocitaju kazde euro a radi by vedeli cenu pred tym, zko vojdu do cestovky ....

ca

#24 Re: VY STE ČISTO ZCESTNÍ !!

2013-11-24 21:19:12

#19: Nattália Itália - VY STE ČISTO ZCESTNÍ !!

Pani Nattalia Itália neviem či ste pochopila o čom je táto petícia a že sme ju dali my pracovníci obyčajní ako podporu na predloženie zákona a je absolútmne jedno kto ho predkladá lebo verte alebo nie este minimalne polovica pracujuceho naroda si na tu dovolenku dokaze usetrit .... Ak je u Vas sprostost ci klient vidi cenu od alebo konecnu cenu u mna je cudne ze ste dnes asi nebola v uliciach bojovat za lepsi zivot

L.L

#32 Re: VY STE ČISTO ZCESTNÍ !!

2013-11-27 16:01:03

#19: Nattália Itália - VY STE ČISTO ZCESTNÍ !!

Ak Vás problém cestovania a cien zájazdov netrápi, neviem, na čo sa do toho pletiete. Ja túto petíciu beriem z pohľadu predajcu zájazdov, keďže prevádzkujem cestovnú agentúru. Konečná cena by nám veľmi uľahčila robotu najmä preto, že sa často stretávam s tým, že mi klient príde do kancelária a povie mi, že na internete videl super ponuku - 350 EUR, letecky, Tunisko, All inclusive. A vraj za túto cenu chce ísť na dovolenku. Len akosi na tom internete zabudol kliknúť na cenu, aby sa dozvedel, že k tejto cene musí pripočítať ešte letiskové taxy, palivové príplatky a pod. Tým sa dostane na cenu cez 500 EUR. Keď mu ja núkam tento zájazd za reálnu konečnú cenu, dobre že mi nevynadá a neobviní ma, že ho chcem okradnúť. Takže jednoznačne konečné ceny pomôžu i nám, predajcom zájazdov v agentúrach. A predovšetkým ľuďom, ktorí sa nevyznajú v kalkuláciách cien cez internetové portály.