Za zrušenie parkovania na chodníkoch

Quoted post

Miroslav H.

#3 Som proti

2013-10-31 18:14

Ja s tymto podnetom nesuhlasim z jednoducheho dovodu: mesto aj doprava v nom by sa mali vyvijat rozvnakym tempom, pokial je nedostatok parkovacich miest je to chyba mesta, tak preco by mali trpiet vodici tym ze sa este znizi pocet parkovacich miest. Som za to aby spolocne vodici aj ostatni ucastnici cestnej premavky zatlacili samospravy aby riesili problemy s parkovanim s vybudovanim lepsich podmienok pre chodcov a cyklistov. Predsalen v niektorych mestach sa odpredali parkovacie miesta a beznemu rezidentovi nezostava nic ine len vyuzit dostupne miesta vramci povolenia zakonmi.

Replies

Samo

#5 Re: Som proti

2013-11-01 14:32:26

#3: Miroslav H. - Som proti

Na jednej strane tvrdis ze vodici nemaju trpiet za to ze nie je dost miest - a to ze trpia chodci uz je v poriadku? Chodnik je od slova chodec / chodit, nie od slova parkovat.

Dalej treba upozornit, ze peticia sa tyka vseobecneho povolenia parkovania na chodniku. Aj keby zakon bol zmeneny, nikto nebrani samospravam na miestach kde je to nutne dopravnym znacenim parkovanie na chodniku povolit.

Spacer

#21 Re: Som proti

2014-01-27 20:02:37

#3: Miroslav H. - Som proti

Riešiť nedostatok parkovacích miest parkovaním na chodníkoch, ktoré na to nikdy v civilizovanej krajine neboli určené a ani projektované je čisté ignorantstvo a absolútny diletantizmus zodpovedných inštitúcií.