Zastavme výstavbu v CHKO Malé Karpaty

Quoted post

Slivka

#28

2013-10-29 22:39

keď si pár občanov Lozorna poskupovalo pozemky a následne inicializovali zmenu územného plánu (ZaD č.4) na OU, do ktorého si dali zapracovať svoje požiadavky, vtedy mal starosta zvolať občanov a oboznámiť ich so zámerom obce, ale namiesto toho potichučku aj s tým svojím ansamblom ukončil ZaD č. 4, ku ktorým životné prostredie dalo zamietavé stanovisko, a hneď otvorili ZaD č. 5 ( pozn. na tom istom zasadnutí OZ), a pri posudzovaní tohoto sa zo zamietavého stanoviska stalo súhlasné!!!! To už asi všetka fauna a flora ktorá má podľa odborníkov europsky význam a vyskytuje sa na dotknutom území, asi vykapalala alebo od strachu "zutekala".
Toto sa ale môže reálne stať ak nezabránime nekontrolavaným zásahom do oblastí, ktoré sú pre nás všetkých prírodným bohatstvom a ktoré si je treba chrániť aj pre tých čo prídu po nás - pre naše deti.
Starosta by nemal prezentovať, ani to opekanie špekačkov, lebo v lesoch sa ani oheň nemôže svojvoľne zakladať.

Replies


Hosť

#30 Re:

2013-10-30 06:45:36

#28: Slivka -

Presne takto to bolo .tu sme dokonca tak daleko ze obec natiahla k niektorym tym pozemkom.uz aj vodu a kanal na druhej strane nadrze ktoru chcu tiez zastavat a to zrejme aj bez stavebneho povolenia .

Pozor -pan starosta kandiduje do krajskeho zastupitelstva za stranu Smer .aj tie stanoviska sa zmenili potom ako sucasna smeracka vlada na uradoch vymenila povidnych radicovej ludi -tu je jasne o aku znenu v skutocnosti islo.