Otvorený list pre Zrušenie Výboru pre LGBTI

Quoted post


Hosť

#53 Re: Re: nesuhlasim

2013-10-16 14:51

#14: Host2 - Re: nesuhlasim

Ponižujú predsa zástancovia akože "tradičnej rodiny" a "tradičných slovenských hodôt". Nechcem aby moje dieťa vyrastalo v spoločnosti, kde sa presadzuje ako tradičná hodnota netolerancia a diskriminácia iných osôb. Kritiku by som autori tejto petície zameral do vlastných radov, keďže z vašich ctených úst tu padajú urážky o chorých ľuďoch. To len dokumentuje vašu úbohosť a nevzdelanosť. Komu ubližujú LGBTI ľudia? Čím sa previnili? Že žijú? Pred pár desaťročiami ľudia brojili proti manželstvám medzi "bielymi" a "čiernymi", lebo vraj môže vyhynúť "biela" rasa. Mne sa zdá, že argumentáciu používate podobnú. Za akú vieru sa schovávate? Myslíte si že toto je kresťanstvo?

Replies

Admin

#55 Re: Re: Re: nesuhlasim

2013-10-16 15:23:20

#53: - Re: Re: nesuhlasim

Viete citat??

""Nechcem aby moje dieťa vyrastalo v spoločnosti, kde sa presadzuje ako tradičná hodnota netolerancia a diskriminácia iných osôb."""

Neexistujú špeciálne ženské práva a mužské práva, neexistujú ani zvláštne práva ľudí s inou sexuálnou orientáciou. Existujú len prirodzené práva každej ľudskej osoby. V týchto právach sme si všetci rovní a spravodlivá spoločnosť musí úzkostlivo dbať o to, aby nikomu nemohli byť tieto práva upieran

Zasa len prazdne argumenty, bez faktov a dokazov,ukazte jeden zakon, kde su LGBTI-ludia, alebo homosexuali diskriminovani, na Slovensku, no neukazete, pretoze neexistuje.

 

 

 

ursus

#59 Re: Re: Re: nesuhlasim

2013-10-16 18:03:16

#53: - Re: Re: nesuhlasim

ku vzniku výboru napísali noviny tieto slová: ....(podľa ministerstva zahraničných vecí vo výbore nebudú združenia, ktoré odmietajú registrované partnerstvá) naznačuje, že tento výbor bude jednoznačne slúžiť na presadzovanie radikálnej homosexuálnej agendy. Ak niekto tvrdí opak, je buď naivný alebo klame.

Ani ja nechcem, aby moje deti vyrastali pod nátlakom, že LGBTI sú nadradení heterosexuálom. Ak sa podľa teba LGBTI ničím neprevinili, nepotrebujú predsa, aby si ich kdekoľvek obhajoval. Ujasni si, kde stojíš, ked chceš byť deťom príkladom: naivný či klamár?