Petícia za obnovu koncertov a pôvodných otváracích hodín
Quoted post
Jakub Mičuch Autor petície |
#7 Obytné domy pri Apolle2013-08-12 10:16Pozerám, že sa tu trochu debata rozbehla, tak čo by zakladateľ tejto online petície, by som rád vyjadril pár slov: "VZN o čase predaja a prevádzky služieb" - radí klub Apollo medzi "prevádzky spoločensko-zábavného charakteru, ktoré nie sú v tesnej blízkosti obytných domov – od 09.00 - 04.00 hod." dôvod prečo sa nazdávam, že v blízkosti apolla nie sú žiadne obytné domy je ten, že ak si všimnete územný plán mesta Považská Bystrica, na ňom sú parcely s pozemkami dotyčných dvoch domov jasne zaznamenané ako "Zeleň" A najbližšie obytné plochy sú až v budove "ABŠO", resp vyššie spomenuté 10 poschodové paneláky na Lánskej, čo teda tesná blížkosť nie je. V takomto prípade by som rád vedel, komu bolo ľahostajné, že udeľuje povolenie na stavbu rodinných domov v CENTRE mesta, dokonca mimo obytnej plochy - teda v miestach kde má prevažovať zeleň. Možno si mysleli, že tie domy sa medzi tými stromami skryjú... Bohužiaľ neskryli... Preto by som povedal, že toto nie je otázka rušenia nočného kľudu, pretože v takomto prípade by mal ísť s apollom dolu aj hneď vedľa susediaci klub Subway a to nehovorím o filmových festivaloch poriadaných mestom na fontáne, kolotočoch a ... mohli by sme pokračovať... Toto je otázka toho, či my ako občania, dovolíme aby si "vyvolení" robili v našom meste čo sa im zachce, alebo budeme kontrolovať a usmerňovať chod NÁŠHO mesta.. Pretože ak je toto v poriadku, tak ja by som si osobne rád postavil chalupu pred Priorom.. Tam sa mi to v skutku pozdáva, všetko mám odtiaľ po ruke, jednoducho fajn pozemok... |
Replies
Maťa |
#9 Re: Obytné domy pri Apolle2013-08-12 14:47:11Úplne súhlasím a ako občan mesta Považská Bystrica stojím plnou podporou za vami... Jediný normálny klub v PB kde sa konajú koncerty a je príjemné posedenie... Je to smutné že niekto sa ozýva a robí zle keď sám by mal držať hubu a krok keď jeho postavený dom by nemal ani existovať...len ich pekne nenechajme nech si robia čo chcú!!! |
Otvorený list vláde Slovenskej republiky od zamestnancov rezortu školstva
NESTRIEĽAJTE PSÍKOV! PETÍCIA ZA ZMENU ZÁKONA O POĽOVNÍCTVE
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O PREDČASNÝCH PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH
Zastavme výstavbu spaľovne odpadu v Hontianskych Tesároch, okr. Krupina
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
PETÍCIA ZA ODVOLANIE MINISTRA ŠKOLSTVA SR TOMÁŠA DRUCKERA
Slovensko je Made in Europe! Otvorený list podnikateľov, investorov a zamestnancov vláde SR
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Otvorený list akademickej obce vláde SR
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
📝 PETÍCIA PRÁVO NA PRAVDU: “VLÁDA SR NÁS POTICHU ZAŤAHUJE DO VOJNY”
2152 Vytvorené: 2025-05-05
VÝZVA ZA SLOVENSKO BEZ VETERNÝCH PARKOV
688 Vytvorené: 2025-05-12
Nesúhlas s návrhom presunúť žiakov z Malého Slivníka zo ZŠ s MŠ v Terni do ZŠ s MŠ v Tulčíku.
531 Vytvorené: 2025-05-06
Za zachovanie sociálneho podniku KÁMO PLUS a zachovanie pracovných miest zdravotne znevýhodneným ľuďom
417 Vytvorené: 2025-05-10
NESTRIEĽAJTE PSÍKOV! PETÍCIA ZA ZMENU ZÁKONA O POĽOVNÍCTVE
18230 Vytvorené: 2025-04-25
PETÍCIA ZA ZACHOVANIE LÚKY V HISTORICKOM PARKU V PIEŠŤANOCH
267 Vytvorené: 2025-05-08
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O VYSTÚPENÍ SLOVENSKEJ REPUBLIKY Z EÚ
1059 Vytvorené: 2025-04-13
Ani cent navyše na zbrojenie!
10249 Vytvorené: 2025-03-06
PETÍCIA ZA ZACHOVANIE OBSLUHY PRI POKLADNIACH V PREDAJNIACH TESCO, KAUFLAND, LIDL
1105 Vytvorené: 2025-03-03
Zakaz registrácie deti pod 16 rokov na sociálnych sieťach, registrácia len s OP a s biometriou tváre a efektívne riešenie obchádzania pravidiel
1025 Vytvorené: 2025-04-16
Žiadosť o okamžité prepustenie Dannyho Kollara (Daniela Bombica)
515 Vytvorené: 2025-04-30
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O VYSTÚPENÍ SLOVENSKEJ REPUBLIKY Z NATO
727 Vytvorené: 2025-04-13
Podpora stanovisku lekárov a farmaceutov banskobystrických nemocníc
93 Vytvorené: 2025-05-08
Zachovajme verejný priestor na Vlčích Doloch 🛑Stop zbytočnému rozšíreniu málo frekventovanej ulice a mrhaniu obecných peňazí!
70 Vytvorené: 2025-04-28
Nesuhlas s vystavbou budovy pri parku v Dubnici
70 Vytvorené: 2025-05-01
Koniec rezidenčnému parkovaniu
48 Vytvorené: 2025-05-07
Petícia - Spravodlivosť pre rodinu a hlavne pre 5 ročnú Sofiu, ktorá zahynula pri dopravnej nehode dňa, 21.4.2025.
3979 Vytvorené: 2025-04-26
Odmietame zdrazovanie MHD v BRATISLAVE
220 Vytvorené: 2025-01-22
Petícia za zachovanie sojakrému
1143 Vytvorené: 2025-04-07
PETÍCIA ZA PRÍSNEJŠIE TRESTY ZA TÝRANIE PSOV A MAČIEK
303 Vytvorené: 2025-02-13