Petícia za ochranu mravnosti detí a mládeže vo verejnom priestore

skeptik

/ #166 všetko dobré sa dá zvrhnúť na zlé

2012-10-15 12:02

Mravnosť-áno. Ale celé mi to pripadá šité horúcou niťou. Kedy od politika (ostatne aj od cirkvi-akejkoľvek) vzišlo niečo dobré. Nebyť politikov a viery, neboli by vojny - to je známa a stále platná veta (i keď osobne si myslím, že ak chce niekto psa biť, palicu si nájde).
V každom prípade, ani jeden z našich politikov nemyslí na blaho spoločnosti, ale iba na svoje zviditeľnenie sa a zapísanie sa do análov na niekoľko rokov.
Táto "rýchla" akcia môže začať nevinne,ale môže sa lavínovite strhnúť na všetky fronty. Už tu bolo spomenuté, že nie len časopisy,a le aj TV a najradšej aj internet. A už tu máme to, za čo sa v lete bojovalo, aby nebola cenzúra na internete. Niektoré štáty majú už úplnu kontrolu nad internetom a ich obyvatelia sa nedostanú na iné stránky, ako na ich domáce (z ich krajiny) - čím sa potlačil princíp a výhody internetu. Ak nie ste dôchodca, ktorý si vystačí s potravinami v dedine a dovolenkou v záhrade, radi využijete ponuky internetu vo svete. Ak sa zvrhne táto kampaň, budete si môcť kúpiť dovolenku nie cez internet,a le iba cez cestovky za nehorázne poplatky. Odbočil som od morálky,ale to len preto, aby som ukázal kam až táto kampaň môže zájsť.
Zámer je dobrý, ale riešenie nedotiahnuté a bol by som rád, aby raz nevyčítali deti svojim predkom, že ich vrhli do izolácie a zatratenia. Ako to bolo s rozvinutou Čínou a ich ochranou pred únikom informácií- nakoniec ich to priviedlo k zaostalosti.

Ak prejde tento zákon o obnažovaní sa, som zvedavý ako to prijmú staré babky v kostole. Veď aj Kristus na kríži nie je v obleku. Oblečú ho, alebo ho zvesia ?!