Petícia proti spoplatneniu parkovania pre Presovcanov


Hosť

/ #68

2016-10-22 21:44

Neverte tomu že spoplatnenim parkovania na sekčove sa vyrieši problém! Tu nie je ani náhodou miesto na dobudovanie rezidentskych a tobôž nerezidentských parkovísk, jedine na druhej strane štvorprúdovky, kde pôjdete Vy z druhým a tretím autom v domácnosti a aj Vaši známi alebo rodina, niekoľko stoviek metrov peši k vám domov! Už to,že je tu veľké nákupné centrum Max a Karmen , ktoré nám pred niekoľkými rokmi poslanci strčili medzi bloky + umývarku pri Bille, poliklinika, kostol, školy, škôlky,pošty, pekáreň, zdravotné strediská + výstavba nových obchodných priestorov okolo MC Donald a Kauflandu, to bude asi ťažko možné dobudovať v tak husto osídlenom priestore. Kto tu býva vie o čom hovorím.
Kužma sa vyjadril, že výber z parkovneho pôjde iba pre firmu ktorá sa bude starať o parkovanie, "nie" na vybudovanie nových parkovísk, takže je to len forma vypalnictva!!!
Magistrát mesta Prešov a poslanci, týmto postupom odputávaju pozornosť od neriešenia Akútnejšieho problému a to dopravy v Prešove, kde ukázali akí sú neschopní a nekompetentní! Najprv treba vyriešiť dopravu v meste , potom zrýchliť MHD, dobudovať chodníky, cyklistické chodníky a potom riešiť parkovanie!!!! Som zvedavý, kedy pôjde Turčanová blokovať vjazdy do mesta ako sľúbila, rád sa pridám!