hnutie Proti násiliu

Juraj Cintula

/ #20 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-13 21:50

#17: - Re: Re: Re: Re:  

 Dobrý bratu,

p, Martine by som :

1. netykal

2. netlačil ju do polohy nechápavej

Oceňoval by som, že má záujem. Veľa ľudí je situáciou zhnusená, veľa ľudí nenávidí a už ani nevie koho, veľa ľudí už nevládze, lebo je pod lavínou skepsy a beznádeje.  Ak sa nájde niekto, kto položí otázku, tak by som tú iskierku nedusil,ale do nej dúchal, ak Vám záleží na človeku. A myslím, že Vám záleží.

Ak som založil účet pre spoločnú vec, tak je to dôkaz, že nie som Široký, Pór, Jožko Majský ani Lexa. Ale, že som jeden z davu, teda "Che". Ak som si na tlač kníh zobral úver a potom som ich v podstate rozdal, zostal som v mínuse 2.000 €. Aj ja mám rodinu. Na ďalšie knihy som 4 X pýtal peniaze od prezident. kancelárie. Potom od Esetu, od Poštovej banky- sú to bohaté subjekty. Kníhkupectvá sú plné krvákov a braku o násilí. V pezinskom veľkosklade predvlani zničili 200. 000 kníh slovenských autorov.

Vlani mi vyšla kniha o Cigánoch - analýza in situ + riešenie. 6 ks som poslal do parlamentu, Ministrovi práce a nič. Nemajú odvahu prpblém riešiť. A on rastie ( na Slovensku Je 530.000 Cigánov, po Rumunsku najviac!  Pripravujem druhé vydanie. Môžem Vám ju poslať, je to husté čítanie. Problém rastie a štát sa na ňom ešte živí. A my všetci platíme "muziku".

Z môjho dôchodku financovať hnutie nemienim. Mať za sebou sponzora a potom robiť to, čo chce on a nie ľudia nepovažujem za správne.

Keď Š. Hríbovi zrušili reláciu Pod lampou, obrátil sa na ľudí. A ľudia sa v krátkom čase vyzbierali. Situácia si žiadala dva krát viac, zase sa vyzbierali. Hovoril o tom na vlaňajšej besede tu v Leviciach.

Do ničoho Vás nenútim, dnes som prispel sumou 10 €. Vy nemusíte.