Petìcia za omilostenie Jozefa Andreja z Popradu.

Jaroslav

/ #1615

2016-04-01 19:41

Pri Všetkej úcte k múdrejším odo mňa.

Na Zemi je všetko podrobené prirodzenému vývoju .Môžeme to vidieť v záhradách ,najprv je semiačko ,potom kliček ,nasleduje kvet -plod,ktorý sa potom rozkladá  ak ho predtým nestihol človek skonzumovať.

Rovnaké je to s plodom stvorenia nazvanom človek .

To čo vidíme človekom v svojej podstate nie je ,je to len jeho telesná schrána ,ktorá  slúži k vývoju jeho ducha /alebo známejšiemu pojmu duša/,ktorý v tej telesnej schráne prebýva.

Platí jedná zákonitosť,že tu na Zemi má sa všetko nechať na prirodzený vývoj ,bez umelého ,čiže neprirodzeného napomáhania.

Ak sa umelo tzn .neprirodzene napomáha plodu v niekde na plantáži ,tak je z toho plodu nechutná poživatina.ktorá nikomu neprospeje.

Ak sa umelo neprirodzene pomáha pri prirodzenej životnej ceste človeka od jeho narodenia ža po prirodzenú smrť ,takým spôsobom ,že jeho telesná schrána je držana pri živite nasilu,kôli tomu ,že veda vynašla prístroje ,ktoré to dokážu.,tak je to nielenže neprirodzené ,ale je to proti zákonitostiam tohto stvorenia a tejto Zeme.

Kto je schopný pripustiť ,že vyššie napísané je Pravdou ,tak mu z toho zákonite vyplynienielen to ,že u pána Jozefa v tomto smere niet ani prášku viny a že je úplne nevinný.

Všetci duchovne cítiaci ľudia to vyjadrili v diskusiach.

Mal by byť ihneď prepustený na slobodu ,mallo by mu byť vyplatené vysoké odškodné ,mal by byť poslaný do kúpeľov a malo by to byť takto vysvetlené aj jeho manželke a príbuzným ,aby sa očistilo jeho meno..

 

 

 

 




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...