Otvorený list kandidátom a kandidátkam do NR SR

Brandon Penny

/ #20 STOP NABÓŽENSKÉMU EXTRÉMIZMU

2016-02-25 20:54

Absolútne sa stotožňujem nielen s petíciou otvoreného listu, ako reakcia na fanatické excesy Aliancie Za Rodinu, ktorá založila svoju propagandu na šírení negatívnych, agresívnych a nenávistných postojoch voči skupine LGBT ľudí.
Znepokojuje ma fakt, že Aliancia Za (údajnú) Rodinu vytvára fiktívnych nepriateľov, rozoštváva spoločnosť, a cielene útočí na skupinu LGBT ľudí s jasnými a dnes už nepopierateľnými agendami, od údajného pochodu za život, ktorý sa zvrhol na pochod proti homosexuálom, cez REFEREDNUM, ktorými urobili megakampaň, na ktorej ryžujú za peniaze štátu a všetkých občanov, čo im poslúžilo, a s tým aj počítali, na vytvorenie politickej agendy, hoci sa dušovali, že nebudú pchať nos do politiky.

Dnes sú niektorí na kandidátkach strán, do ktorých už nainfikovali aj túto deklaráciu, ktorej cieľom je priame potláčanie práv, slobôd a demokracie v tomto štáte pre určitú skupinu ľudí. teda to, čo referendum odmietlo tým, že zlyhalo a AZR prehrala, bolo ďalším krokom tejto bandy náboženských a nacionalistických fanatikov pretaviť do čisto politickej roviny, a cynicky povedané, keď im nevyšiel kšeft za 6 000 000 EUR, skúšajú to inou cestou, keď ich vykopli ľudia dverami, vrátili sa oknom, priamo do parlamentu.

A nekončí to týmto, celá anti-gay agenda je postavená na premyslenom pláne, do ktorého priamo sú napojení aj niektorí proruskí trollovia a ich konšpiračné weby, a web Postoj je web Aliancie, a Konzervatívny denník je denníkom Aliancie, a k tomu všemožné napojenia a prepojenia cez vyslovene šialených entít ako sú bioetické a iné fóra života, ak si pospájame jednotlivé mená a organizácie, vidíme celú cieť jednej ideologickej propagandy, ktorú platia a financujú najmä americké krajne pravicové a náboženské organizácie. Vidia ako sa to "dá", jednoducho ovládať spoločnosť cez masívnu podporu cirkví a KBS a "oviec", ktorým stačí málo, a potom sú tí, frustrovaní, ktorí nemajú poňatie, ako to chodí v inej spoločnosti ako v ich meste či dedine, a nevideli, ako funguje spoločnosť za hranicami Slovenska.

Ani naši mladí ani rodiča svojich detí nechodia pracovať alebo študovať do Fr. alebo UK preto, že tam majú homosexuálne manželstvá, a ani preto tam naši občania nechcú natrvalo žiť...., a pritom musia akceptovať tento fakt, teda berú veci také aké sú, a je im jedno, či majú za susedov nejaký homo pár. To je pointa celého zvráteného ťaženia Aliancie za rodinu.

Toto je cielená, naplánovaná a presne vypočítaná agenda a stratégia, ktorú finančne podporuje ADF (Aliance Defending Freedom), americká nábožensky extrémistická organizácia združujúca tie najpravicovejšie a najradikálnejšie skupiny, ktorá zneužíva systém nielen v USA a bojuje na všetkých frontoch proti homosexuálom ako fiktívnym nepriateľom za všetko, ale zneužíva aj systém v Európe a zákony, ktorými vyvoláva referendá na zmenu stavu v spoločnosti proti homosexuálom, od Chorvátska, Slovinska... cez Slovensko, ktorej členom je aj ALIANCIA ZA (akúsi) RODINU.

Jej prepracovaný plán a stratégiu úspešne a beztrestne, a navyše, bez akéhokoľvek väčšieho odporu prebrala skupina slovenských náboženských fanatikov, ako to vidíme všetkých snahách AZR, od prvého údajne pochodu za život, ktorý následne pretvoril svoju agendu na boj proti homosexuálom, vypísaním referenda=finančná agenda ADF, na ktorej výplatnej páske je aj Lipšic ako právnik, a ADF zastupuje AZR na najvyššom súde v podaných žalobách, cez aktivity ako je akási Deklarácia, ktoré priamo preniká do politiky, a stáva sa politickou agendou, hoci sa maskoti AZR dušovali, že nepôjdu do politiky, a dnes, hľa, sú na kandidátkach strán, a ešte aj infikujú ostatných na svoje zvrátené propagandy boja proti homosexuálom.

Táto banda psychopatov začala svoje ťaženie rozoštvávaním spoločnosti na fiktívnych nepriateľoch - homosexuáloch, kde sa referendom rozšírila plánovaná homofóbia a negatívne až agresívne nálady voči jednej skupine ľudí, okrem migrantov, samozrejme.

Proste vypočítavo nechali útočnú atmosféru širiť sa spoločnosťou, a dnes zbierajú prvé ovocie, vytvorením webu Postoj a nového konzervatívneho denníka.... ide o pokračujúcu agendu degradovania Slovenska na nejakú divnú krajinu, v ktorej chcú vládnuť zadubení magori s Bibliou v ruke, a zdeformovať demokraciu s slobodu, a nezávislosť SR.