STOP DISKRIMINÁCIE CHUDOBNÝCH! ...

Eva

/ #65 Odpoveď na č. 63 príspevok

2015-08-06 22:13

ODPOVEĎ ku komentáru č. 63

 

Právom ! OBČANA !, ktorý nekradol !, neprivatizoval !, nekorumpoval!  nežije z tisícových príjmov  ! a mimo realitu  !! bežného Slováka, ako naši t.č. politici !!! (-ktorí sa nevedia vcítiť do prežívaní  a situácie väčšiny občanov SR, DRVIVEJ VAČŠINY ZAMESTNANÝCH (poštárov, zdravotných pracovníkov, zamestnancov fyriem s 429€/mes, učiteľov, lekárov, sudnych úradníkov aj sudcov. radových policajtov, živnostníkov, i dôchodcov, v zaraničí pracujúcich, aby uživili roodiny..), pracujúcich, podnikateľov, dôchodcov, nezamestnaných, zamestnancov štátnej správy, samosprávy, človeka, ktorý  sa usiluje   čestne žiť a  ! ADOPTOVAL si SVOJHO BEZDOMOVCA !!! a vie porovnať život spred 25 rokov, teda SPRED NOVEMBRA 1989...počas rokov POnovembri a práve preto, lebo ich necitlivosť a neschopnosť odlíšenia dobra a zla a síla zvyku a síla pohodlia z vysokých príjmov politikov obhajujúcich prisťahovanie tzv.utečencov.. zahlušuje  ich uši, zaslepuje im oči  pred potrebou  riešenia skutočných problémov, ktoré neriešia.

Vážená, či vážený občianska/občan SR (možno t.č. politik..?). Ja a moj priateľ sme si svojho bezdomovca adoptovali a kto ma pozná vie, že som roky pomáhala a poskytovala strechu nad hlavou bezdomovcovi(kyni)  a pomáhala nezištne nie jednému  v čase nudze a aj klientov prijala, kým iní ich pre nesolventnosť poslali skočiť pod vlak.. aj v čase vianočných sviatkov, kedy dotyčnú osobu nebol kto prichýliť, v čase mrazov, zimy i takým, ktorí sú u farára Maroša Kuffu.

Netreba prskať z postu jedinca s hlavou v oblakoch. Ja žijem reálny život, na rozdiel od takých, ktorí tu už !! 25 rokov nežijú a nevedia ako sa tu skutočne žije. Ako môže niekto robiť kvalitnú plitiku, keď nepozná reálny život z prežívania, len život pred televíznymi kamerami a potom niekde v skrytosti pred suśedmi???

 Žiaľ i JUDÁŠ predal JEŽÍŠA za triedsať strieborných a tak to urobili i páru jedinci na vysokých postoch v slovenskej politike (zatiaľ nepotrestaní).

OPAKUJEM, ADOPTUJTE SI PÁNI A DÁMY, ktorí sa zasadzujete za prílev migrantov, NAJSKOR DO VLASTNÉHO BYTU DOMU JEDNÉHO SLOVENSKÉHO BEZDOMOVCA a prípadne až potom z inej krajiny, iného kontinentu utečenca. A hneď bude svet krajší. POĎte, BUĎTE VZOROM EU. 

Dnes už našťastie, alebo chvála Bohu, sa ľudia účia rozoznať Pravdu od Zla! (.. A NIKOMU STROMY DO NEBA NERASTÚ! -Stále platí.)

Eva Bartošová,  jedna zo sygnatárov petície




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...