Odmietame kvóty pre migrantov

Miloš

/ #1440 Re: Re: Re: / #12

2015-06-22 05:15

#363: Tatranka - Re: Re: / #12  

 Keď zosumarizujeme naše dva názory, môžeme povedať, že na Slovensku je dosť ľudí, ktorí už nemôžu začínať znova kdesi v exile a nemajú kam utiecť. Netešia sa na ubytovňu s 1000 emigrantami oproti svojim bytom a prípadne aj za dverami v spoločných priestoroch panelákov, kde budú imigranti  tancovať a vystrkovať deti z okna, hroziť, že ich vyhodia, ak ich príde umravniť polícia. Čo s nesvojprávnymi, prípadne duševne chorými imigrantami?Azda 2-3 opatrovatelia?

Stačí, keď si jeden bezdomovec urobí na medziposchodí  paneláku brloh a o obohatený život je postarané, ešte si napojí aj  vyhrievač v pivnici, kam sa presťahuje, keď ho deložujú z medziposchodia. Ani v tomto jednoduchom príklade sa nedá zaujať pozícia cnostného humanistu, pretože  problém  skrytej chudoby  sa  nevyrieši na najnižšej lokálnej úrovni, ale prednosť pri riešení musia mať domáce sociálne prepadliská.

Demonštrácia proti kvótam pre imigrantov na námestí SNP v Bratislave tiež ukázala ako výrazne  manipulujú s pravdou médiá hlavného prúdu (pochopiteľne ani slovo o petícii), bolo tam dosť obyčajných ľudí- žiadni násilníci, ktorých si nevšimli ani zmienkou a tak by zostali prehliadaní, keby bolo treba ochraňovať ich domovy pred imigrantami a možno by skončili pred súdom, ak by  prešli do samoorganizovanej  aktívnej obrany. Na tom však nikomu nezáleží, témou dňa je odbytová kríza, deflácia, lacná pracovná sila, zjednodušovanie výrobných operácií tak, aby ani nepotrebovali  druhú signálnu sústavu človeka a možno aj súkromný príjem z dotácií pre imigrantov.

Prečo si neporadia priamo v Afrike, ak si odmyslíme terajší vojnový konflikt?

Napríklad Nigéria má také prírodné bohatstvo, že Slovensko  nie je ani chudobný píbuzný, ale preľudnenosť,  náboženská krátkozrakosť  spoľahlivo bráni prežiť plnohodnotný život.