Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv

Katarina

/ #722 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-30 12:36

#711: - Re: Re: Re: Re:  Nie je pravda že vám tvorca niečo také nadelil,dosť možné že si to iba myslíte ale ste iná.Skúsme sa v pokoji zamyslieť nad sebou od detstva,či ste niečo nepríjemné na sebe nezažila. Hlavne v detstve je človek veľmi zranitelný a to ide s nami do dospelosti.Skúste mi uveriť a porozmýšľať či ste zažila niečo čo vás bolelo a vnútorne to vo vás zostalo skryté a ubolené.Tvorca nikomu nenadelí to,čo nie je v prirodzenom poriadku od stvorenia sveta.Človek si sám ubližuje nevhodným konaním alebo dostáva rany od iných.Toto ide s nami.

 V prvych rokoch som ani nevedela, ako vyzera moj otec, pretoze bol na vojne. "Mami, a toto je moj ocko?" pytala som sa vzdy, ked som zbadala vojaka v uniforme. Muselo to byt dost trapne... Je mozne, ze sa takto prejavi absencia otca v prvych rokoch? Podla mna nie, pretoze to by ludi ako ja bolo ovela viac.

V skolke som medzi chlapcov vobec nezapadala. Vzdy mi brali hracky a ja som nikdy nebojovala. Len som revala a bolo mi tam zle. Potom ma prelozili do inej, sukromnej skolky. Tam sa nam vychovavatelky venovali ovela viac, bolo to lepsie. Ale ak ma nieco ovplyvnilo, muselo to byt predtym. Pretoze to, co som zazivala, boli uz dosledky, nie priciny.

Mozno nieco pocas maminho tehotenstva? Poznate to, chcete chlapca - jedzte banany. Nejde to v kazdom individualnom pripade, ale statisticky je dokazane, ze to sancu na chlapca zvysuje. A preco prave ja? Mozno preto, ze o samovrazde som sice rozmyslala, ale nikdy som sa o nu nepokusila. Ini by to bremeno mozno neuniesli.

O tom, co je prirodzene - indiani v Severnej Amerike mali ich "two-spirit" ludi, v Indii "hijra" (neviem, ako to sklonovat, tak som nechala takto). To, ze homosexualita bola v starovekom Grecku a Rimskej risi normalna, je vseobecne zname. Pre homosexualitu ani nemali slovo - bolo to jednoducho sucastou sexu, pohlavie sa stalo nepodstatnym detailom. Teda, aspon pri sexe. V divadle muzi hrali aj zenske ulohy, lebo zeny tam nepustili. Este ze sa muzi a zeny v poslednom case zrovnopravnuju. To v minulosti az take prirodzene nebolo.