Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv.


Hosť

#701 Re:

2015-04-13 10:31

#689: -  

 Súhlasím s Vami.


Hosť

#702 Re:

2015-04-15 15:53

#699: -  

 Keby sme tak všetcia činili,zlo by nemalo žiadnu šancu!

 

Katarina

#703

2015-04-25 00:05

1. Dali ste si niekto namahu tu strategiu vobec precitat? Príloha č. 9 – Práva osôb žijúcich na hranici chudoby - Co to ma spolocne s LGBTI? A to som zatial len pri zozname dokumentov, co k nej patria. O LGBTI je priloha c. 8

2. Slippery slope - jeden z logickych klamov. Ak sa stane A, stane sa aj B a nakoniec to dojde az k Z. Pricom vsak medzi tymi javmi nie je ziadna suvislost. Inymi slovami - su to bludy.

3. Ako to, ze sa budem moct vydat za zenu, ovplyvni manzelstvo niekoho ineho? Poprosim logicky zdovodnit a vyargumentovat. A co to ma spolocne s pedofiliou a inymi zvrhlostami?

4. Som trans. Nikdy sa mi nepacili chlapi, mam averziu aj k svojmu telu. Pri pohlade do zrkadla je mi do placu. Takze... ako moja tranzicia ovplyvni vase manzelstva, deti - ako to ovplyvni vas zivot? Lebo mne sa zda, ze vobec nijak. Stale budete chodit do roboty a driet sta kone za mizerny plat tu u nas v SR.

5. Okolo 40% ludi ako ja sa pokusilo o samovrazdu. Je to preto, ze sme diskriminovani. Ludia sa posmievaju, chcu nam dat na hubu, verbalne utocia...  Nech mi tu nikto nehovori, ze to nie je pravda. Zazila som to na vlastnej kozi. Su o tom mnohe prieskumy.

Zatial len tolko. Idem si citat strategiu. Velmi sa do mna nepustajte, nemate preco. Z tejto krajiny chcem odist. Navzdy. Vzdy to ale bude miesto, kde som sa narodila. Ech, skoda no...

Katarina

#704 Re:

2015-04-25 00:10

#659: -  Popri výsledku referenda za ochranu rodiny by ma zaujímal výsledok takého referenda, ktoré by sa pýtalo opačné otázky, takého, kde by museli prísť LGBTI zástancovia povedať, že chcú to čo chcú. Som presvedčený, že účasť by bola oveľa mizivejšia. Tu by sa ukázalo, čo Slováci vlastne chcú.

 Veriacich je okolo 33%, LGBTI je ovela, ovela mensie. Jasne ze by prislo menej ludi. Preto potrebujeme pomoc. Aby nas vacsina nezlyncovala.

Paťo

#705 Re: Re:

2015-04-26 08:30

#704: Katarina - Re:  

 To ste k tomu číslu ako prišli?

Podľa štatistického úradu zo sčítania obyvateľov v roku 2011 bolo  v SR  76 % veriacich!

Rímskokatolíkov 62 % , Grékokatolíkov 3,8% , Evanjelikov augsburského vyznania 5,9% atď!

 

Katarina

#706 Re: Re: Re:

2015-04-26 13:15

#705: Paťo - Re: Re:  To ste k tomu číslu ako prišli? Podľa štatistického úradu zo sčítania obyvateľov v roku 2011 bolo  v SR  76 % veriacich! Rímskokatolíkov 62 % , Grékokatolíkov 3,8% , Evanjelikov augsburského vyznania 5,9% atď!

Mate pravdu. Dokonca az tolko... to len podporuje, co som napisala. Zdalo sa mi, ze som to cislo niekde videla. Asi som si ho zmylila s ocakavanou ucastou na referende o rodine. Mala som si to overit.

Ospravedlnujem sa a dakujem za upozornenie.


Hosť

#707 Re: Re:

2015-04-26 18:00

#704: Katarina - Re:  

 Máte pravdu,potrebujete pomoc a preto sa vám snažíme pomôcť.Zvlášť ale, aby už nik nepísal že si chce siahnuť na život ako pani vyššie opísala jej ťažkosti.Treba sa zamyslieť nad zmyslom života a nad tým kto mi život dáva, ako ho mám zmysluplne prežiť,aby som bol v spoločnosti na osoh pre dobro moje a ľudí okolo mňa.Netraumatizoval spoločnosť prehnanými požiadavkami a žil v pokoji.

antikristus

#708 Re: Re: Re:

2015-04-26 20:53

#707: - Re: Re:  

ako sa snazite pomoct a kto vlastne ste?

zmysel zivota - taky aky sa mu kazdy rozhodneme dat, resp. aky sa nam mu podari dat!

kto mi dal zivot?  moji rodicia, ked si ma vysexovali :)

bolo by vhodne sa pozret na to, kto koho naozaj traumatizuje!

 

Katarina

#709 Re: Re: Re:

2015-04-27 06:38

#707: - Re: Re:  Máte pravdu,potrebujete pomoc a preto sa vám snažíme pomôcť.Zvlášť ale, aby už nik nepísal že si chce siahnuť na život ako pani vyššie opísala jej ťažkosti.Treba sa zamyslieť nad zmyslom života a nad tým kto mi život dáva, ako ho mám zmysluplne prežiť,aby som bol v spoločnosti na osoh pre dobro moje a ľudí okolo mňa.Netraumatizoval spoločnosť prehnanými požiadavkami a žil v pokoji.

Referendum o rodine, ktore by rodine nijak nepomohlo ani keby bolo uspesne, a boj proti strategii ludskych prav nepomahaju nicomu.

Ale aby som nehadzala vsetkych do jedneho vreca... Povedala som o sebe kamaratovi. A ten mi odvetil - "V mojom dome si vitana vzdy."

Moznost vydat sa za moju vyvolenu a v klude vychovavat dieta nie je prehnana. Ved to chce velmi vela ludi, bez ohladu na to, akeho pohlavia su a ake pohlavie preferuju. Co je koho do toho, s kym spim. Ja osobne vlastne ani nespim s nikym a sex som vobec nemala. Uz len myslienka na sex v muzskej ulohe mi je neprijemna. A myslienka na sex s muzom tiez. Trans a lesba, pekne mi to Tvorca nadelil :P


Hosť

#710 Re: Re: Re: Re:

2015-04-27 07:45

#708: antikristus - Re: Re: Re:  

 Iba ste potvrdil že MUŽ a ŽENA  plodia deti,nijak inak to od počiatku života nebolo. To je prirodzený poriadok a zmysel života.

 


Hosť

#711 Re: Re: Re: Re:

2015-04-27 07:57

#709: Katarina - Re: Re: Re:  

 Nie je pravda že vám tvorca niečo také nadelil,dosť možné že si to iba myslíte ale ste iná.Skúsme sa v pokoji zamyslieť nad sebou od detstva,či ste niečo nepríjemné na sebe nezažila. Hlavne v detstve je človek veľmi zranitelný a to ide s nami do dospelosti.Skúste mi uveriť a porozmýšľať či ste zažila niečo čo vás bolelo a vnútorne to vo vás zostalo skryté a ubolené.Tvorca nikomu nenadelí to,čo nie je v prirodzenom poriadku od stvorenia sveta.Človek si sám ubližuje nevhodným konaním alebo dostáva rany od iných.Toto ide s nami.

antikristus

#712 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-27 12:10

#710: - Re: Re: Re: Re:  

 zmysel zivota nie je plodit deti!

Prorok

#713 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-27 19:14

#712: antikristus - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Súhlas:Plodenie detí nevedie vždy k zmyslu života,ale na druhej strane pre zachovanie ľudského rodu je nevihnutné.Kto z nás by na týchto stránkach písal, keby tomu tak nebolo?

antikristus

#714 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-28 08:26

#713: Prorok - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

ano, pre niekoho mat a vychovat deti je zmysel zivota. ale ak by naozaj bolo zmyslom zivota plodenie deti, tak si kazda zena najde muza a bude s nim mat tolko deti, kolko len zvladne mat.

ma kazdy z nas povinnost zachovat ludsky rod? ja urcite taku povinnost necitim a ani ju nechcem mat!

nevidim suvis medzi podpisanim tejto peticie a bojom proti danej strategii a snahou o zachovanie ludskeho rodu.

hosť

#715

2015-04-28 12:16

Sv.Edita Steinová hovorí:,Buď vôľa tvoja´ sa musí stať smernicou nášho kresťanského života.Musí nás viesť od rána do večera,celý rok a celý život,aby sa Božia vôľa stala našou jedinou starosťou.O všetko ostatné sa postará Pán.

V knihe ,,Deväť dní s milujúcim Otcom" sa píše:

,,Ak človek nežije podľa pravdy neprežíva pravú slobodu.Deti moje,odovzdal som vám zákon pravdy,aby ste ho poslúchali.Nazdávate sa,že dosiahnete pokoj srdca,ak budete uspokojovať svoje chúťky a vyhľadávať ľudské pôžitky?Nie.

Dajte si povedať,že nedosiahnete pravú slobodu ani pravé šťastie,kým ma neuznáte ako svojho Otca a neprijmete môj zákon,aby ste boli pravými synmi a dcérami vášho Otca!Prečo?Lebo som vás stvoril pre jediný cieľ: aby ste ma poznávali,milovali a slúžili mi ako deti,ktoré dôverujú svojmu otcovi.

Chápem krehkosť svojich detí.Preto som požiadal svojho Syna,aby im dal prostriedky,pomocou ktorých vždy povstanú zo svojich pádov.Tieto prostriedky im pomôžu očisťovať sa od hriechov,aby sa mohli znova stať mojimi milovanými synmi a dcérami.

Týmito spásonosnými prostriedkami sú predovšetkým sviatostí.Ale účinným prostriedkom spásy je napriek vašim pádom  aj kríž a krv môjho Syna,ktorá sa za vás ustavične vylieva vo sviatosti zmierenia a v obeti sv.omše."

Nebeský Otče,daj,nech tých,ktorí sa obetujú pre Božie dielo naplní Duch Svätý duchom múdrosti a rozumu,duchom rady a sily,duchom vedy,zbožnosti a Božej bázne.Požehnávaj a ochraňuj všetkých ľudí dobrej vôle.Nech je naša vďaka plnením tvojej vôle.

 


Hosť

#716 Re:

2015-04-29 10:45

#715: hosť -  

 Dakujem,plne súhlasím.Milujúci Otec , krásne.Aby ho tak všetci poznali,prosím Ocka o milosť pre každého kto ho ešte nepozná,alebo nechce ani počuť.Pán sa cez nás postará .

hosť

#717 Re: Re:

2015-04-29 12:23

#716: - Re:  

Ďakujem zo srdca.Nech je oslávený nás milujúci Nebecký Ocko,ktorý  vo svojom posolstve matke Ravasiovej hovorí: ,,Prichádzam vyhnať z ľudí ich neopísateľný strach zo mňa.Nech vedia,že sa teším,keď ma moji synovia a dcéry,ľudia súčasní  i budúci poznávajú a milujú.

Všetkým národom prinesiem nádej,ktorú už mnohí stratili.Nádej im pomôže žiť v istote a na ceste spásy.

Prichádzam,aby ma spoznali takého,aký som.Čím väčšia je ich dôvera,tým silnejšia je ich láska k Otcovi,ktorého jediným želaním je bdieť nad ľuďmi a milovať ich ako synov a dcéry!

Aby sa nad ľudstvom uskutočnila moja vôľa,ktorú som ti oznámil,je potrebný čas.Ale veľkodušné duše,ktoré sa obetujú pre moje dielo lásky,svojimi modlitbami a obetami dosiahnu,že jedného dňa sa moja vôľa naplní."

Posolstvo sa obracia na všetky deti nebeského Otca,na veriacich bez ohľadu na príslušnosť k Cirkvi,na hriešnikov,dokonca i neveriacich,ale aj na Cirkev,kňazov,biskupov a pápeža.

Nech je oslávený Pán.

 

Tento príspevok bol odstránený administrátorom stránky (Show details)

2015-04-29 13:34


Prorok

#719 Re:

2015-04-29 22:18

#718: antikristus -  

 Britská heavymetalová skupina Iron Maiden vzbudila pozornost v roce 1982 svým elpíčkem "The Number of the Beast" ("Číslo šelmy"). Presentace titulní skladby této desky patří k vrcholům jejích koncertů. Dav posluchačů reaguje s fanatickým nadšením, když Bruce Dickinson opěvuje číslo Antikrista: "666 the Number of the Beast, 666 the one for you and me" ("666 je číslo šelmy, 666 je číslo pro tebe i pro mne").Jeden ze členů skupiny v interview uvedl: "Iron Maiden naprosto není skupinou uctívačů ďábla, i když určité zkušenosti získané při natáčení našeho nového alba "The Number of the Beast" nás naučily moc okultna respektovat. Během natáčení této desky se přihodila spousta podivných věcí./  LP Black Sabbat-Sabbath Bloudy Sabbath-objavuje sa nanej tiež č.666-číslo antikrista(Zj.13,18/ Samotní členovia skupiny Ozzy Osbourn atď. tiež potvrdzujú že sa na ich koncertoch diali zvlášne veci:Texty piesni,zober si život,bude lacný,zabi niekoho-nikto nebude plakať,sloboda je tvoja,my chceme len tvoju dušu atď.../Alice Cooper,ak si niekto myslí že satan neekzistuje,tak sa poriadne mýli:   AC/DC-Highway to hell,Hells bells./ John Lennon byl 8. prosince 1980 za tajuplných okolností zastřelen svým fanouškem Marcem Chapmanem. Chapman spojoval motiv svého činu s "hlasy a s ďáblem"./  Freddie Mercury-Bohemian rhapsody-spieva: matka moja,matka moja nechaj ma ísť bezebub má pre mňa prichistaného diabla...Ako rocker viem očom hovorím, keď som sa obracal na vieru,tak som zažíval nevisvetlitelné veci...Račej som otom nikomu nehovoril,aby ma neposlali na psychiatriu, mal som poriadný strach...Tak na záver Ti doporučujem zmeň si ten tvoj pseudonim,lebo otvoriť dvere zlu je ľahké,ale vrátiť sa späť je velmi ťažké.Reagujem na tvoj starší príspevok-satan a Boh neekzistuje:Samozrejme môžeš sa stohto všetkého smiať,ale poznáš to kto sa smeje.....                                           PS.Fiat misericórdia tua,Dómine,super nos:quemádmodum sperávimus in te.ln te,Dómine,sperávi: non confúndar in atérnum.

antikristus

#720

2015-04-30 09:54

ak niekto veri, ze existuje bytost/energia/nieco, co nas vedome miluje, chce nam len dobre a chce, aby sme sa po smrti s nim spojili a naopak bytost/energia/nieco, co nas vedome nenavidi, skodi nam a tiez chce, aby sme po smrti skoncili s nim, tak je absolutny blazon! na to nedakazem nic ine povedat - taky clovek je proste blazon! keby bolo po mojom, tak takemu blaznovi odoberiem pravo volit!

Grammar nazi

#721 Re: Re:

2015-04-30 10:06

#719: Prorok - Re:  

Grammar nazi here, hlasim sa do sluzby!

Presentace, Sabbath Bloudy Sabbat, nanej, Ozzy Osbourn, bezebub, prichistaného, očom, nevisvetlitelné, račej, pseudonim, neekzistuje, stohto.

Dakujem za pozornost a lucim sa s pozdravom "All hail Satan"!

Katarina

#722 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-30 12:36

#711: - Re: Re: Re: Re:  Nie je pravda že vám tvorca niečo také nadelil,dosť možné že si to iba myslíte ale ste iná.Skúsme sa v pokoji zamyslieť nad sebou od detstva,či ste niečo nepríjemné na sebe nezažila. Hlavne v detstve je človek veľmi zranitelný a to ide s nami do dospelosti.Skúste mi uveriť a porozmýšľať či ste zažila niečo čo vás bolelo a vnútorne to vo vás zostalo skryté a ubolené.Tvorca nikomu nenadelí to,čo nie je v prirodzenom poriadku od stvorenia sveta.Človek si sám ubližuje nevhodným konaním alebo dostáva rany od iných.Toto ide s nami.

 V prvych rokoch som ani nevedela, ako vyzera moj otec, pretoze bol na vojne. "Mami, a toto je moj ocko?" pytala som sa vzdy, ked som zbadala vojaka v uniforme. Muselo to byt dost trapne... Je mozne, ze sa takto prejavi absencia otca v prvych rokoch? Podla mna nie, pretoze to by ludi ako ja bolo ovela viac.

V skolke som medzi chlapcov vobec nezapadala. Vzdy mi brali hracky a ja som nikdy nebojovala. Len som revala a bolo mi tam zle. Potom ma prelozili do inej, sukromnej skolky. Tam sa nam vychovavatelky venovali ovela viac, bolo to lepsie. Ale ak ma nieco ovplyvnilo, muselo to byt predtym. Pretoze to, co som zazivala, boli uz dosledky, nie priciny.

Mozno nieco pocas maminho tehotenstva? Poznate to, chcete chlapca - jedzte banany. Nejde to v kazdom individualnom pripade, ale statisticky je dokazane, ze to sancu na chlapca zvysuje. A preco prave ja? Mozno preto, ze o samovrazde som sice rozmyslala, ale nikdy som sa o nu nepokusila. Ini by to bremeno mozno neuniesli.

O tom, co je prirodzene - indiani v Severnej Amerike mali ich "two-spirit" ludi, v Indii "hijra" (neviem, ako to sklonovat, tak som nechala takto). To, ze homosexualita bola v starovekom Grecku a Rimskej risi normalna, je vseobecne zname. Pre homosexualitu ani nemali slovo - bolo to jednoducho sucastou sexu, pohlavie sa stalo nepodstatnym detailom. Teda, aspon pri sexe. V divadle muzi hrali aj zenske ulohy, lebo zeny tam nepustili. Este ze sa muzi a zeny v poslednom case zrovnopravnuju. To v minulosti az take prirodzene nebolo.

Michal Archaniel

#723 Re: Re: Re:

2015-04-30 20:44


Hosť

#724 Re:

2015-04-30 21:01

#718: antikristus -  

 Vaša inteligencia je hlboko pod bodom normálneho správania.Vulgárne,nehodné povedať že toto je človek.!!!Vrchol cinizmu.


Hosť

#725 Re: Re: Re: Re:

2015-04-30 21:07

#723: Michal Archaniel - Re: Re: Re:  

 Archaniel Michal,prišiel si práve včas,ako vždy