Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv

hosť

/ #715

2015-04-28 12:16

Sv.Edita Steinová hovorí:,Buď vôľa tvoja´ sa musí stať smernicou nášho kresťanského života.Musí nás viesť od rána do večera,celý rok a celý život,aby sa Božia vôľa stala našou jedinou starosťou.O všetko ostatné sa postará Pán.

V knihe ,,Deväť dní s milujúcim Otcom" sa píše:

,,Ak človek nežije podľa pravdy neprežíva pravú slobodu.Deti moje,odovzdal som vám zákon pravdy,aby ste ho poslúchali.Nazdávate sa,že dosiahnete pokoj srdca,ak budete uspokojovať svoje chúťky a vyhľadávať ľudské pôžitky?Nie.

Dajte si povedať,že nedosiahnete pravú slobodu ani pravé šťastie,kým ma neuznáte ako svojho Otca a neprijmete môj zákon,aby ste boli pravými synmi a dcérami vášho Otca!Prečo?Lebo som vás stvoril pre jediný cieľ: aby ste ma poznávali,milovali a slúžili mi ako deti,ktoré dôverujú svojmu otcovi.

Chápem krehkosť svojich detí.Preto som požiadal svojho Syna,aby im dal prostriedky,pomocou ktorých vždy povstanú zo svojich pádov.Tieto prostriedky im pomôžu očisťovať sa od hriechov,aby sa mohli znova stať mojimi milovanými synmi a dcérami.

Týmito spásonosnými prostriedkami sú predovšetkým sviatostí.Ale účinným prostriedkom spásy je napriek vašim pádom  aj kríž a krv môjho Syna,ktorá sa za vás ustavične vylieva vo sviatosti zmierenia a v obeti sv.omše."

Nebeský Otče,daj,nech tých,ktorí sa obetujú pre Božie dielo naplní Duch Svätý duchom múdrosti a rozumu,duchom rady a sily,duchom vedy,zbožnosti a Božej bázne.Požehnávaj a ochraňuj všetkých ľudí dobrej vôle.Nech je naša vďaka plnením tvojej vôle.