Petícia za schválenie registrovaných partnerstiev

Katarina

/ #102 Re: Odpoveď pre nezodpovednú matku.

2015-04-27 07:00

#82: psychologička - Odpoveď pre nezodpovednú matku. Nechcite mi povedať, že vy svojim deťom v predškolskom veku vysvetľujete funkciu pohlavných orgánov, čo patrí najskôr do obdobia po dovŕšení 10-teho roku života. Musím konštatovať, že ste zvrhlá osoba a vaše detí skôr či neskôr na to doplatia. Ináč k homosexuálnym partnerstvám nemám pripomienky, nech si žijú svoj život, ale zásadne nesúhlasím s adopciou detí. Pýtam sa, kde sú práva adoptovaných detí, ktoré majú právo žiť normálny život s mamou a otcom, hoci nie s vlastnými rodičmi ? Ako sa takéto deti budú cítiť v kolektíve svojích rovesníkov ? Čo z tých detí vyrastie ? Ak sa homosexuáli potrebujú zabaviť, nech si kúpia psa alebo mačku.

 Ako sa tie deti budu citit v kolektive rovesnikov? Podla toho, aki budu ti rovesnici. Ak sa im budu posmievat, tak jasne, ze zle. Ak to ti rovesnici nebudu riesit, budu sa citit normalne. Lenze kolko rodicov hovori so svojimi detmi o takychto temach a vychovava ich tak, aby sa neposmievali?

Co z tych deti vyrastie? To iste, co vyrastlo doteraz z kazdeho dietata, co sa kedy narodilo. Dospely clovek.

"Ak sa homosexuáli potrebujú zabaviť, nech si kúpia psa alebo mačku." - Vy si myslite, ze rodicovstvo je druh zabavy? Ze ked nemam co robit, zadovazim si dieta? 

A este jedna vec. Vysvetlovat funkciu pohlavnych organov po 10. roku je uz tak trochu neskoro. Cely proces od sexu po porod som chapala este predtym, ako som sla na zakladnu. Su snad inteligencia a vedomosti zvrhlostou?