Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv

Katarina

/ #709 Re: Re: Re:

2015-04-27 06:38

#707: - Re: Re:  Máte pravdu,potrebujete pomoc a preto sa vám snažíme pomôcť.Zvlášť ale, aby už nik nepísal že si chce siahnuť na život ako pani vyššie opísala jej ťažkosti.Treba sa zamyslieť nad zmyslom života a nad tým kto mi život dáva, ako ho mám zmysluplne prežiť,aby som bol v spoločnosti na osoh pre dobro moje a ľudí okolo mňa.Netraumatizoval spoločnosť prehnanými požiadavkami a žil v pokoji.

Referendum o rodine, ktore by rodine nijak nepomohlo ani keby bolo uspesne, a boj proti strategii ludskych prav nepomahaju nicomu.

Ale aby som nehadzala vsetkych do jedneho vreca... Povedala som o sebe kamaratovi. A ten mi odvetil - "V mojom dome si vitana vzdy."

Moznost vydat sa za moju vyvolenu a v klude vychovavat dieta nie je prehnana. Ved to chce velmi vela ludi, bez ohladu na to, akeho pohlavia su a ake pohlavie preferuju. Co je koho do toho, s kym spim. Ja osobne vlastne ani nespim s nikym a sex som vobec nemala. Uz len myslienka na sex v muzskej ulohe mi je neprijemna. A myslienka na sex s muzom tiez. Trans a lesba, pekne mi to Tvorca nadelil :P