Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv

Katarina

/ #703

2015-04-25 00:05

1. Dali ste si niekto namahu tu strategiu vobec precitat? Príloha č. 9 – Práva osôb žijúcich na hranici chudoby - Co to ma spolocne s LGBTI? A to som zatial len pri zozname dokumentov, co k nej patria. O LGBTI je priloha c. 8

2. Slippery slope - jeden z logickych klamov. Ak sa stane A, stane sa aj B a nakoniec to dojde az k Z. Pricom vsak medzi tymi javmi nie je ziadna suvislost. Inymi slovami - su to bludy.

3. Ako to, ze sa budem moct vydat za zenu, ovplyvni manzelstvo niekoho ineho? Poprosim logicky zdovodnit a vyargumentovat. A co to ma spolocne s pedofiliou a inymi zvrhlostami?

4. Som trans. Nikdy sa mi nepacili chlapi, mam averziu aj k svojmu telu. Pri pohlade do zrkadla je mi do placu. Takze... ako moja tranzicia ovplyvni vase manzelstva, deti - ako to ovplyvni vas zivot? Lebo mne sa zda, ze vobec nijak. Stale budete chodit do roboty a driet sta kone za mizerny plat tu u nas v SR.

5. Okolo 40% ludi ako ja sa pokusilo o samovrazdu. Je to preto, ze sme diskriminovani. Ludia sa posmievaju, chcu nam dat na hubu, verbalne utocia...  Nech mi tu nikto nehovori, ze to nie je pravda. Zazila som to na vlastnej kozi. Su o tom mnohe prieskumy.

Zatial len tolko. Idem si citat strategiu. Velmi sa do mna nepustajte, nemate preco. Z tejto krajiny chcem odist. Navzdy. Vzdy to ale bude miesto, kde som sa narodila. Ech, skoda no...