Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv

akataka

/ #509 Re: Re:

2015-02-22 18:29

#12: - Re:  

 Ano, bohuzial cele je to o narode. Slovensky narod ma bohuzial obrovske komplexy. Bohuzial sa stale nechame niekym ovplyvnovat a utlacat. Je to zarazajuce a smutne, ze po vsetkych tych pripadoch odoberania deti v Anglicku, sa Slovaci vzdali svojic prav. Mozno sa vzpamataju, ked aj u nas budu socialne urady odoberat deti a davat ich na adopcie homosexualne orientovanym parom. Tu nejde len o zachovanie rodiny, ale o vyvoj celeho naroda. Dieta musi byt vychovavane oboma pohlaviami, aby ziskalo citovu oporu a bolo psychicky stabilne. Ide vlastne o evoluciu.

Je to zarazajuce, ze celemu narodu je jedno, ze sexualna vychova sa bude vyucovat uz v materskej skolke a detom budu rozpravat, ze mozu byt chlapcom ale zaroven aj dievcatom. Zalezi  len na pocite a ich rozhodnuti, cim vlastne chcu byt.

Bohuzial cely narod nepochopil ideologiu gender mainstreaming. Napr. vo Svajciarsku sa nesmu v uradnom styku pouzivat vyrazy matka a otec, lebo je to diskriminujuce. Spravne su vyrazy rodic 1 a rodic 2. Ide o to, aby sa z deti stali homosexuali a boli psychicky labilni. Takito ludia sa daju lahko manipulovat. Cele to vedie k zaniku ludstva, aspon co sa tyka prirodzene splodenych ludi.